ANNONS
PersonuppgifterCookies

Varför är en promenad så svårt?

Godmorgon från morgongröten som avsnjuts framför mailen denna morgonen, det brakade till rejält efter att jag hade stängt ner igår så nu ska det rensas, svaras och skickas vidare så att alla projekten fortsätter rulla. Och då passar jag på att äta min favorithavregröt med chia, äpple, kanel och havremjölk.

Solen skiner och jag ska försöka ta mig ut på en sån där 15-20 minuters promenad ner till havet och tillbaka idag för att få lite frisk luft och andas in skogen och havet en sväng. Jag har SÅ SVÅRT att pusha iväg mig på det fastän jag har en inre dröm att jag är ”sån som går en liten promenad varje dag”. Exempelvis så tänker jag att jag SÅ gärna hade gått ner till havet och hem VARJE dag efter att jag lämnat barnen. Det tar max 20 minuter och jag veeet ju att det ger en helt annan start på dagen… Men ändå är det så svårt att göra det, jag älskar ju att mysa kvar här hemma i myskläder och äta frukost och börja arbetsdagen långsamt…

Annan fråga – någon som vet varför denna pelargonia bara tappar alla blomsterbladen hela tiden? Jag planterade om den i ny jord när den kom hem och har vattnat den men den verkar må piss – hur kan det komma sig att jag alltid misslyckas med dessa? Just denna sorten var ju såå cool med småblommiga tyckte jag. Hrmmm.

Och kolla här vem som fick flytta in igårkväll igen – Stora Elefantis! Förra Elefantis hamnade ju under en nattkräk och fick tyvärr flytta iväg och August har saknat den sen dess – och jag har lovat att det ska flytta in en ny men inte kommit loss. Så igårkväll när Rickardk om hem drog jag raka vägen till IKEA och köpte en och han blev SÅ glad -det har varit trångt i sängen inatt kan jag säga, haha.

Nu blev jag fasiken kaffesugen, tror jag ska ”UNNA MAJ” så som ”Elektra” sjöng i Drag Race Sverige i veckan, haha. Det är ju Robin som sminkat mig i lives när vi lärt oss om smink som är med och tävlar och han är fantastisk att följa, så himla kul! Har ni inte sett låten ”UNNA DAJ” så gööör det.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00