ANNONS
PersonuppgifterCookies

Matvägrande barn

Hej från morgonkontoret…

Jag har fått tillbaka sån arbetslust och jag är SÅ glad för det!!! I höstas trodde jag fasiken den var död och att jag aldrig mer ville jobba igen helt ärligt. Jag var SÅ slut så det inte är klokt, usch… Men nu är jag peppad, har roliga kreativa och empatiska möten och det är lite full fart i projekten vilket jag gillar. Mycket bröllopsjobb igen men också nya klienter i coachingen som jag fått äran att hjälpa förbättra deras livskvalité i deras liv. Ett sånt OTROLIGT uppdrag varje gång. Jag älskar det!

Nästa vecka åker jag upp till Stockholm för lite jobb och det ger mig också alltid en rejäl boost.

Igår pratade vi barn och mat på instagram, det var måååånga som kände igen sig i att ha ett matvägrande litet barn och jag kämpade SÅ med skuld och skam och en känsla av att jag var fel som mamma när Charles var liten så det är sååå skönt att nu vara mer tillbakalutad när August är inne i sin fas. Det är middag – alltså lagad mat han avskyr och har gjort i typ ett år…

Under ett par månader åt han enbart köttbullar med minitomater. Just nu äter han bara grönsaker vid middagen – ni ser på hans tallrik vad hand valde denna middagen när jag hade stekt falurkov, stekt halloumi, pitabröd och en massa olika grönsaker och såser. Det blev majs, gurka och minitomater. Men just nu får han välja precis vad han vill, bara han sitter med vid matbordet och inte gnäller och skriker och förstår matupplevelsen för oss andra och det är ENORMT mycket bättre än vad det var för ett halvår sedan. Så jag känner – WIN!! Och ser på Charles som var likdan när han glatt fyller sitt pitabröd med allt och lite till. Eller smakar en currygryta eller lax i ugnen. Det trodde jag liksom ALDRIG han skulle göra när han var 4. Så det löser sig säkert med August också.

Men visst hade man en dröm när man gick där gravid med sitt första barn i magen om att ens barn minsann skulle lära sig från start att äta samma som oss vuxna. Smaka på allt från start så skulle det nog bli en sån där unge som åt allt med glädje. Man var SÅ säker på att man kunde styra och lära som förälder, haha.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00