ANNONS
PersonuppgifterCookies

Afterskifest på stranden

Hej och godmorgon måndag,

HERREGUD vad kul jag haft i helgen!! Jag hoastade ju en 40årsfest för Rickard i lördags och jag valde att bjuda in på afterski eftersom han är ett januaribarn…. Och eftersom vi har en så härlig restaurang på stranden som heter Strandtugg så tyckte jag att det passade bra att ha afterski där, vår sand på vår strand är ju kritvit så den fick agera snö.

När gästerna anlände så hade jag ställt upp skidor och pjäxor, discobollar, vimplar och  en lampa som skjöt upp mot byggnaden som gjorde att det såg ut som det ”regnade snö”. Här tog jag en bild på dagen när jag var nere på preppade och dekorerade stället…

Det skulle ju vara mörkt när alla kom men att det var en MAGISK dag med strålande sol, vindstilla och minusgrader gjorde ju peppen total får jag säga… Det luktade alpluft nästan…

Som vanligt såg jag till att det fanns vattenstation och resorbstation för att alla skulle orka hela kvällen – jag själv glömde dock för första gången besöka dessa… Jag hade helt enkelt FÖR kul på dansgolvet! Här ute serverades det aperol spritz när alla gästerna kom…

När jag hade preppat klart i lokalen kom jag hem till ett taggat gäng med Rickards killakompisar som hade flugit ner och checkat in hos oss och så fick jag en hotshot i handen innan jag hoppade in i duschen och Beautybyyhanna kom och kittade upp för att fixa hår och make på mig. Jag blir alltid stressad när jag ska fixa mig dagar när jag håller i fest och själv ska gå på festen så att bli fixad av någon annan som duttar runt i ansiktet medan jag sippar på ett glas bubbel är liksom den bästa presenten någonsin.

Och efter en mojito och lite taggning med detta gäng:

Så cyklade jag vidare till nästa gäng för en liten fördrink och pepp:

ALLA älskade afterskitemat får jag säga och det var så himla kul att se hur folk hade gått loss. Jag själv hatar ju maskerader men tema – det gillar jag! Det får människor att gå ihop och bli en enhet och släppa garden direkt. Så fort alla gästerna anländer så var liksom ALLA som ett – trots att många inte kände varandra.

Vi körde drinken där ute och DJ Alex Wayne körde all in på musiken direkt. Jag har jobbat en del med Alex och vi hade honom under hela vår middag på bröllopet och han är SÅ härlig DJ på sånt här så jag var glad att han kunde komma och köra med vårt gäng igen. Otroligt kul!

Sen höll jag väkomsttal och berättade att man kan beställa pizza i baren hela kvällen och att vi gick all in från start. Skål och tjohej!

Och sen….. Jag sen glömde jag fota mer för sen gick jag all in på att vara gäst! Löjromspizza och seranopizza kunde man beställa och det var såå gott och uppskattat – vi skippade sittande middag och att alla skulle äta samtidigt utan att man kunde beställa in lite när man ville. Efter någon timme presenterade jag Emil som var kvällens trubadur och showman – har levererade afterski allsång en timme i sträck och kom tillbaka en timme till senare på kvällen. Och det var SUCCÉ! Gud så kul vi hade!! Vid andra omgången tjoffade jag ut glowsticks och LED-foam och konfetti som vanligt. Och det var röj på dansgolvet 5 timmar i sträck och jag har absolut noll röst kvar idag.

Och vips så var klockan 01 och vi sjöng ”Stad i ljus” och ”Vi ska aldrig gå hem” i vanlig ordning och jag hade satt fram en kort med chips och kexchoklad för hemgången.

Nu är det 3 år till min 40årsfest och jag kan inte fatta att jag inte ska ha fet fest på 3 år. Buhu. Men nu får jag börja spara pengar för det helt enkelt. GUD SÅ KUL det är med fest och att dansa och sjunga med sina vänner. Bästa!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00