ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vi är lyckligast på fredagar

HEJ fredag,

Är du fredagspeppad eller mer trött och känner att det ska bli skönt med helg? Oavsett så är fredagen här och den dagen är vi tydligen lyckligast på hela veckan så nu gäller det att njuta, haha.

Jag jobbar hemma idag, körde in min bil på service imorse och Rickard skjutsade hem mig igen så han sitter också här hemma och har möten… Jag har precis haft ett SÅ roligt uppstartmöte med ett helt ljuvligt brudpar och ska snart åka iväg och posta en hög med bröllopsböcker till nya brudpar och till elever i academy.

Det är dags att beställa hem nya böcker för de börjar ta slut här hemma igen. Jag är SÅ glad att boken fortfarande säljer lika bra varje år som när den släpptes 2017, det vågade jag aldrig drömma om får jag säga!! Jag trodde den skulle bli inaktuell efter ett par år men varje vecka får jag höra från er brudpar hur mycket ni älskar den och det gör mig så innerligt glad!!

Ikväll väntar fredagsmys med barnen, det blir chips och brasa och lugn och ro tänkte vi… För imorgon vankas ju STOR 40årsfest för Rickard som jag planerar och hoastar, YAY! Tänk att jag ska få dansa imorgon, ska bli så himla härligt!

Hoppas ni landar in mjukt denna fredagen.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00