ANNONS
PersonuppgifterCookies

#KAJSONSJULKALENDER

/

Årets #Kajsonsjulkalender är här!

Jo, det får bli en #KAJSONSJULKALENDER i år igen och som vanligt behöver man inte öppna alla luckor utan det är en fri lista där man kan skriva av sig i de ämnena man känner för. I år är det otroligt viktigt att veta att denna julkalendern är inte i syftet att blogga eller lägga upp på sociala medier främst utan den är till mig och er för SJÄLVUTVECKLING. Bara en självkärlekspresent till sig själv helt enkelt. Vill man så kan man såklart resonera och dela med sig bland kommentarerna här på bloggen, på sin egen blogg– eller under hashtaggen #kajsonsjulkalender på instagram som vanligt.

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Det har varit en bloggjulkalander från start där läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern. (Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro). Årets julkalender funkar bra som bloggjulkalander också men jag har som sagt fokuserat på att göra den till reflekterande frågor för oss alla att bära med oss för att utforska var vi står, vad vi trivs med och vad vi vill förändra till det bättre i våra liv.

Jag är SÅ pepp, jag älskar ju julen och att få göra en julkalender som ni är så många som tar del är verkligen helt fantastiskt och jag är så glad att ni frågar efter den varje år.

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema:
”Coach Kajsons frågeställningar för självkännedom, självkärlek och självutveckling”

Temat handlar helt enkelt om att i varje lucka ta till sig frågan bakom luckan och ta sig tiden att lyssna in vad ens kropp, själ och sinne svarar på den… Kanske väljer du att göra det på instagram eller i en blogg men kanske väljer du att bara göra det för dig själv. Då skulle jag tipsa dig om att ha en insiktsbok – alltså en helt vanlig anteckningsbok – att skriva ner dina tankar och reflektioner i… Det är alltid så spännande att se olika tolkningar och inget är rätt eller fel, du läser titeln på luckan och svarar utifrån hur du tolkar frågan.

I år skippar vi förhandstitten på luckorna så att ni får möjligheten att bara vara spontant i era insiktsböcker precis när frågan kommer här och på instagram.

(Önskar du få alla luckorna innan för att förbereda blogginlägg så maila mig så skickar jag dem till dig)

Dags att öppna första luckan i #Kajsonsjulkalender och jag vill påminna dig om att det är bra att skriva ner dina svar i en insiktsbok eller i anteckningarna på mobilen för att få ut mesta möjliga av kalendern i självinsikt och självutveckling. Att bara tänka det brukar försvinna snabbt men om du samlar alla svar och tankar på ett ställe så tror jag du kommer få stor nytta av årets julkalender när du går på julledighet sen…

Att i mellandagarna fånga upp vad det är dina innersta tankar och funderingar, drömmar och skav egentligen sa till dig under kalandern och då kanske vi kan jobba vidare med coachanade inlägg som hjälper dig ta stegen mot det du kom fram till? Så, ge dig själv den här tiden varje dag att reflektera och skriva ner svaren på varje lucka och fastnar du någonsin så är här en otroligt bra fråga att ha top of mind: ”Vad handlar detta om?”.

Den frågan kan du alltid ställa dig när du sitter och kikar på vad du skrev ner för svar.

Jag önskar dig en fridfull december, en kärleksfull jul och massor av lugn och ro, skratt och glädje.

Du är värd exakt den julen just du behöver i år!

Lucka nummer 1: ”Hur drömmer du om att din jul blir och känns i år?”

Hur vill du må i jul? Hur vill du ha det? Vad längtar du efter? Vad har du saknat tidigare år som du kan ta steget att uppfylla i år? Behöver du be om hjälp eller stöd från någon för att underlätta att det blir så?

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00