ANNONS
PersonuppgifterCookies

Julmys hos PoppyDarlig

Igår var jag på julmingel hos den mysiga onlinebutiken PoppyDarling och det var som vanligt SÅ himla mysigt och man ville köpa typ ALLT i butiken… Ni som frågar om min vita soffa – de säljer dessa och alla Sits-soffor där också. Blev OTROLIGT sugen på en ny soffa till TV-rummet efter alla år av yoghurt, juice och andra vätskor som landat i den, haha…

Så vackert dukat julbord till advent.. Och julstjärnorna som hänger i grupp där bakom – sååå fint!

Denna soffan vill jag ha i TV-rummet, men det får nog bli ett annat tyg än ljust då va? Hrmm…

De har så himla bra smak på inköp hos Poppy, in och speja säger jag bara! Jag köpte med mig pappersgranarna hem som var såå fina.

Och så julfikades det… MASSOR! Sååå mycket gott, Mini Bambinis fina secondhandshop var också där och det var hon som hade styrt fikan – de hemmabakade lussebullarna med socker på var to die for!

Jag hittade en superfin byxdress till Donna i julklapp också.

Lite glögg, lite prat med vännerna och lite julmysshopping var precis vad jag behövde för att tanka på mig själv en stund. Börjar ni bli redo för advent?

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00