ANNONS
PersonuppgifterCookies

3 bilder…

Well hello från TEKNIKSTRUL vilket gör mig smått tokig!! Jag kan inte ladda upp bilder via min bloggapp vilket gör det hiiimlans svårt att blogga, måste maila teknisk support och kolla av vad tusan som kan han hänt…

Så länge fick jag maila 3 bilder till mig och spara ner för att ladda upp, haha. Denna tog jag igårmorse på min och Charles frukost:

Det var studiedag i skolan så han var hemma med mig och vi tankade på oss med lugn och ro och allt Charles ville och behövde vilket kändes viktigt. Det är två trött, sköra barn jag har här hemma nu som kämpar på med alla krav och allt man ska vara duktig, snäll, empatisk och korrekt med i skolan och de är rätt slut när de kommer hem… Jag tycker helt klart skolan har för höga krav på våra små 7åringar helt ärligt och klurar på hur vi ska göra så att det blir så bra som möjligt. VARFÖR är allt så bråttom med våra barn? Varför måste de lära sig allt så korrekt och perfekt när de är sååå små? Barn behöver få vara barn lite till känner jag…

Denna bilden tog jag i måndags, det var en av mina målbilder när vi höll på att bygga detta huset – att där skulle hänga en julstjärna i fönstret och nu lyser den så vackert där ute!! Älskar det!

Nu lyser det både här och där, äntligen är det adventsvecka!

Igår gjorde jag och mamma årets sats av pepparkaksdeg som ska bakas i helgen och idag provade mamma göra mormors kardemummaskorpor som vi brukar göra på julen fast med havremjöl så de är glutenfria  – det blev SÅ gott men lite för smuligt så vi ska experimentera lite till, vem vet, sen kaaaanske jag delar med mig av receptet för första gången här i bloggen? Jag har alltid velat hålla detta receptet för mig själv för det är liksom min mormors recept känner jag – förra året klurade jag på att prova göra dem glutenfria men hade inte hjärta men i år var vi nyfikna på att göra båda sorter så mamma satte igång att testa idag.

Jag vill SÅ gärna baka lussekatter imorgon eftermiddag med barnen också, vi behöver allt julmys och all lugn och ro vi kan få just nu.

Och vet ni vad? På fredag för syrran och hennes familj nycklarna till huset, YAAAY!! Känns fortfarande heeelt overkligt att de ska bo här och att deras barn ska gå på mina barns förskola och skola. SÅ TACKSAM!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00