ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag drömmer om att jobba i en reception

Hej från dag 2 i Malmö där jag är assisterande coach på en coachutbildning, och förutom att jag coachar och hjälper till under lektionerna så är jag fikaansvarig så här står jag i kontorsköket och preppa förmiddagsfikan och jag ÄLSKAR det!

Jag är ju servicemänniska och har alltid en inre dröm om att vara typ receptionist egentligen. Kombinerat med liksom ”backoffice” där man fixar och donar. Men alltså – att stå bakom en receptionsdesk och hälsa välkommen, typ checka in folk och sånt. DET hade jag älskat!

Förutom att jag inte älskar att ha fasta tider då, att jag hade varit på ett arbetsschema och alla dagar jag vaknar med smärta så jag hade behövt sjukskriva mig. Då är jag väldigt glad att jag vågade starta mitt eget bolag för 12 år sedan och att jag har skapat mig möjligheten att ligga ner i en soffa och jobba när det behövs. Det är räddningen till att jag inte varit sjukskriven speciellt mycket i min endometrios eller kroniska huvudvärk. Att jag istället kunna anpassa min arbestsituation.

Nu blir det fika här, ha en fin dag!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00