ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag mår bra nu

Godmorgon måndag från Malmö,

Idag påbörjar jag min assisterande coachroll i Malmö för dem som ska gå allra första utbildningen som coacher (den jag gick 2020 som kallas diplomering) och jag kommer vara assisterande coach två dagar i månaden på denna utbildningen vilket ska bli otroligt roligt, spännande och lärorikt!

Men låt oss kika på min söndag istället för den var superfin. Charles hade mardröm på natten så han följde med in till vår stora säng och sov och gosade med mig och väckte mig på det mysigaste sättet vid 08 och det blev en mjuk start på söndagen att få vakna till hans leende. Jag kände mig pigg och utvilad eftersom jag hade gått och lagt mig i god tid i lördags så jag bestämde mig för att dra iväg på ett morgonpass med bootcamp och sen ha en lugn egen förmiddag.

Så, efter varmt citronvatten så körde jag till kanalen där vi var 25 personer som brände av ett svettigt styrketräningspass med lite puls. (Jag HATAR puls och har världens sämsta kondition, bläää!) 

Sen körde jag förbi det bästa konditoriet i kommunen, nämligen Annas Bageri, och köpte en surdegsfralla med mig ner till Skanörs hamn där jag slängde mig ut i havet och åt frukost i höstsolen. En magisk start på söndagen medan killarna ändå skulle iväg på innebandyträning.

Skickade denna bilden till några vänner och uppmanade dem att unna sig ett havsdopp denna söndagen innan jag gick vidare till hotell Gässlingen där jag hade bokat in 45 minuters rygg, nacke och huvudmassage som jag hade på ett presentkort.

Kände mig som en ny människa efter en halvtimme i bastun, en lång dusch och sen massagen som avslutning innan jag körde hemåt till familjen. Det där vill jag göra om igen kan jag säga, framförallt träning och dopp i havet en söndag när de ändå är på innebandyn.

Under bastun och massagen lät jag tankarna snurra tills det blev tyst, det är verkligen så viktigt att få göra det ibland som högkänslig för min hjärna pratar, planerar, strukturerar, oroar sig och känner in konstant och hela tiden. Och det kan vara SÅ uttröttande! Jag landade till slut in i att jag mår bra nu, även om det kommer bakslag med både endometriosen och PTSDn emellanåt och jag ”kör i diket” och blir både ledsen, orolig och sorgsen så kommer jag tillbaka fortare för varje gång och mår bra igen. Och det vill jag fokusera på nu – att må bra och vara glad. Ha mer skratt och mer lekfullhet i mitt liv.

Och för att ha det behöver jag hitta på saker med andra ibland även om jag såklart fortsatt måste vara enormt uppmärksam på att fortsätta med återhämtning och tystnad och lugn egentid. Men det får jag ju ofta på dagarna även om jag jobbar – för numera jobbar jag ju oftast själv här hemma igen till skillnad från under pandemin när Rickard också var här hemma.

Så. Välja glädje, enkelhet, lekfullhet och skratt är mitt fokus i höst.

Efter lunchen så åkte vi till Bokskogen där syrran ville ha sitt kalas för hon fyllde år igår så här lekte vi lekar i skogen, fikade, gick hinderbanan 100 gånger och snodde med oss en ormbunke hem att plantera i trädgården. Oops.

Det var en superhärlig dag och väl hemma började det regna så barnen byggde en koja och jag lagade bananpannkakor till middag. Det kändes som alla var i flow!

Och det var en härlig känsla!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00