ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ciao Kim

/

Hello lördag,

Sitter bland tända ljus med barnen som har fått sin ipadhalvtimme denna lördagen medan jag har som besatt tittat på hela CIAO KIM modevisningen för Dolce & Gabbana.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Älskade hur de byggde upp hela kampanjen!! Såna här samarbeten när de är så otroligt genomarbetade. Älskar Kim trots att idealet hon står för är rätt åt helvete rent ut sagt. Så liksom struntar jag i det i hennes fall för hon är otroligt inspirerande i allt hon tar sig för – hennes fokus och hennes hängivenhet liksom. Hennes uppoffringar för att nå sina drömmar. Att hon pluggade till advokat mitt i allt. Hennes affärssinne – ja och Kris affärssinne.

Nog om det…

Idag var det fotbollslördag och vi hade match tiiidigt så Rickard och Charles hade samling redan vid 08 medan jag och August cyklade dit för att heja vid strax efter 09-tiden istället. Det är SÅ kul att se utvecklingen hos alla barnen på hur de spelar matcher nu från när de började med sina första i våras.

Efteråt blev det medalj och pysselmys innan annan barnen spelade en stund till tills de kom på att de blev hungriga och ville köpa korv med bröd. ÄLSKAR konceptet med såna här föreningslördagar där det säljs korv med bröd, hamburgare och festis. Jag har liksom aldrig upplevt det i min barndom…

(ja jag och Charles åt inte korv med bröd då… C gillar inte det och det är inte direkt en antinflammatorisk mat så jag äter det inte i onödan – skulle C ändå ha annan mat kunde jag lika gärna laga glutenfri pastapesto med en massa grönsaker till oss båda helt enkelt).

Igår däremot såg det ut så här efter skolan för då skulle vi ta bussen in till Malmö och överraska pappa med att fira hans 65årsdag, hurra! Så killarna fick på sig finkläderna och eftersom vi alltid äter fredagsglassen så passade vi på att göra det fin-fint denna gången!

Sen tog vi bussen till Malmö för att äta på Stures, SUPERGOTT och verkligen ett restaurangbesök i Malmö!

Jag körde sommarklänningen från Adoore som jag hade på midsommar fast med höga stövlar och skinnjacka. Kändes som en fin höstmix.

Nu däremot – nu blir det luuugn lördagsmyskväll med Sing 2 och lördagsgodiset och en massa tända ljus! Rickard är och spelar golf med mina föräldrar så det är vi tre som myser loss.

Hoppas ni har en fin helg!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00