ANNONS
PersonuppgifterCookies

Morgonmöte på Ameliaredaktionen

Hej och godmorgon från Ameliaredaktionen i Stockholm där jag gästar idag för att prata om samarbeten och roliga projekt vi kan hitta på tillsammans. SÅ himla härligt att vakna i Stockholm och starta dagen med frukost på maffiga restaurang TAK (vi bodde på HOBO inatt, superbra service och schyssta små prisvärda rum. Tips!) med utsikt över hela Stockholm och sen ta mig hit för ett peppigt möte!

Känner mig alltid som en packåsna i Stockholm haha. ALLTID med en lite för tung weekendbag på axeln liksom..

Tog ingen bild på utsikten imorse men tog denna igårkväll när jag och Rickard möttes upp för en drink uppe på TAKbaren innan vi tog oss iväg till restaurang DoMa som jag velat besöka SÅ länge.

Gulliga i Stockholmsnatten… Och ja, restaurang DoMa levererade otrolig mat som väntat, herregud vad gott allt var!! Intimt, härlig stämning och OTROLIG mat. Verkligen ett supertips att besöka i Stockholm!!

Jag kunde inte låta bli att ta glasstårtan till efterrätt såklart..

Amelia sitter på ju Expressens redaktion så jag är rätt nära vår gamla lägenhet på Lilla Essingen nu vilket känns extra mysigt såklart! Igår på vår dejtnight pratade vi om var vi skulle köpa en lägenhet OM vi hade vela köpa en lägenhet i Stockholm nu och jag landade absolut i Vasastan igen. Det känns liksom fortfarande ”hemma” och det är bara så synd att där inte är något härligt hotell där för då hade jag alltid velat bo där när vi åker upp. Nu blir det oftast i stan och runt Östermalm vilket också är härligt på sitt sätt såklart.

Tusen tack för ert engagemang och era kommentarer här och på instagram om varför ni följer mig, feedbacken att mer eller mindre fortsätta som jag redan gör är ju så himla fin för det betyder att ni trivs här hos mig. Och jag trivs SÅ med er!

Nu – hoppa på en scooter och pipa iväg till ett lunchmöte med ingen mindre än härliga Vanja!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00