ANNONS
PersonuppgifterCookies

Varför hänger du hos mig?

Helloo från Stockholm!

Klockan ringde vid 05 och både jag och Rickard skulle upp till Stockholm och jobba så vi synkade vår resa och mamma och pappa smög in i huset vid 05:15 och kröp ner i barnens sängar medan vi tog oss iväg.

Som vanligt reser jag osminkad när jag ska dra så tidigt och vaknar med kuddmärken i ansiktet mer eller mindre, haha. Och så sminkar jag mig när jag är framme och har sovit hela resan dit. Så här smet jag in på en toa i Mall of Scandinavia och sminka mig lite snabbt innan jag tog mig vidare till Quality Friends där dagens influencermässa IMS är som jag är på idag!

Och vips så var jag framme och redo att gå in och lyssna på TikTok, Influencer man på instagram, hur man går får Influencer till e-handlare och mycket annat spännande.

Och detta är första gången jag tar ett sånt här helhetsgrepp kring mina kanaler. För nu har jag äntligen tiden att se min instagram, min blogg osv som ett eget ben i mitt företag och jag tänker att jag ska fortsätta vara lika ofiltrerad och oredigerad som jag alltid varit för det är därför jag skriver och delar med mig. För jag tycker det är kul och det är en del av min vardag sedan mååånga år tillbaka att skriva av mig här och babbla av mig på instagram och jag vill fortsätta precis så MEN öka innehållet ni efterfrågar på ett mer professionellt sätt.

Så, om jag får fråga er 3 små frågor så vore det GULD värt för mig att höra era svar, antingen här bland kommentarerna eller om ni hellre svarar anonymt på min instagram så har jag lagt upp frågorna där också:

1. Varför började du följa mig/ läsa min blogg?

2. Varför följer du mig idag?

3. Vad önskar du läsa och se mer av?

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00