ANNONS
PersonuppgifterCookies

Morgondopp

/

Började dagen här med ett helt fantastiskt morgondopp:

Img 7276.jpg

Tänk att jag bor här! Helt galet ju!! Nu väntar semester hela Augusti och jag tänker ta morgondopp typ varje dag om jag kan!

Img 7287.jpg

Sen kom jag hem till frukost och morgonmys i uterummet… Det fixas och trixas inför nästa veckas festligheter varje dag. Grannarna har blivit varnade:

Img 7256.jpg

Skickade med öronproppar också för att det ger lite humor också.

Img 7262.jpg

Igårkväll cyklade vi ner till Strandtugg och firade lite med mamma och pappa. Sen cyklade vi hem hit och nattade barnen och satt och pratade och jag pysslade ihop olika små kitt som ska finnas på onsdag. Att sitta och prata och samtidigt stoppa små saker i cellofanpåsar ger en pirr i magen. Älskar dessa dagarna innan fest nääästan lika mycket som själva festen…

Img 7270.jpg

Idag väntar en sväng till IKEA, vi får nycklarna i eftermiddag till lokalen och ska sätta in all dryck i kylen och sätta upp bord och stolar och sen ska vi finjustera bordsaplaceringen ikväll och skriva löften och välja utgångslåt på ceremoni för det har vi inte landat i fortfarande, haha. Småtrix kvar alltså!

Men först – ett dopp i poolen!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00