ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vi ska flytta!!

/

Jooo det är sant mina vänner – nu ska vi faktiskt flytta tillsammans! Och det känns SÅ himla spännande och kul att få göra detta tillsammans med er – jag pratar såklart om att bloggen ska flytta och det känns SUPERKUL och det hoppas jag ni tycker med!

Jag har bloggat på LOPPI i fem år och det har varit fantastiska år och jag har lärt mig så mycket, gjort roliga projekt och samarbeten och haft fantastiska bloggkollegor!! Men nu är det dags att återse en kär vän – nämligen tidningen Amelia och det är alltså dit bloggen ska flytta idag!

HURRA vad kul detta ska bli, nya adressen är https://www.expressen.se/amelia/blogg/johannakajson/ – gå in och bokmärk den och fortsätt följa mig där, detta är en nytändning för bloggen minst sagt och det kommer hända massa spännande saker så håll utkik! Men först ska allt det tekniska lösa sig så det blir en liten flyttpaus på någon dag eller två och under tiden är jag i Danmark och levererar ännu ett dunder drömbröllop! – Jag hojtar på instagram när allt är på plats så ses vi där!

TACK för att ni följt mig i alla år – nu mot nya äventyr!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00