ANNONS
PersonuppgifterCookies

Midsommaraftonsmorgon och spontanitet

/

Godmorgon och glad midsommar!

Började morgonen med frukost här och midsommarblommor på bordet och utanför – redo för kransar och midsommarstång!

I trädgården har första jordgubben blivit klart, så perfekt på alla sätt! Den åt jag själv, hehe… Inga barn fick smaka inte…

Igårmorse bestämde jag mig spontant för att ta helt ledigt och frågade barnen om de också ville vara lediga så vi kunde åka till Borstahusen på semester över dagen. JAAA blev svaret – det ville dem och vi hade en underbar sommardag!

Vi fiskade krabbor, lekte på lekplatsen, åt hvenburgare till lunch, åt gigantisk glass i glasskiosken och badade i havet…. Sent på eftermiddagen kom syrran och systerdöttrarna också så hann vi leka med dem med och gå på restaurang!

Så himla fin start på midsommarhelgen och jag är SÅ glad att jag tog chansen och bara åkte! Jag hade 2 möten men kunde ta dem från borstahusen och nu planerar jag vara HELT LEDIG hela helgen. Skippar bloggen med så hörs vi på måndag och jag önskar er en magisk midsommarafton!!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00