ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag har inte glömt bort er…

/

Hej och godkväll,

Jag har INTE glömt bort er, det blev en galet intensiv jobbhelg och sen hade jag skola idag så allt gick liksom i ett… Dessutom så är det snart dags att hotta upp bloggen så jag håller på med lite grejer bakom kulisserna i väntan på det.

MEN. Jag lever, mår bra och är nästan på benen (AJ vad kroppen gör ont efter en sån här helg).

Foto av Malin Mörner

Och här har ni oss, Camilla, Albin och mig som planerat och kämpat med deras bröllopsplanering i 3 hela år och helgen överträffade ALLT och lite till. HELT JÄKLA OTROLIG helg blev det!! Om ni kikar in på min instagram och på stories higlights så har jag berättat om hur mitt jobb funkade under en sån här helg från start till slut och varför det blir 4-5 timmars sömn och 18-21 timmars arbetspass i sträck. Phu.

Nu ska jag sova så hoppas jag att jag mår bättre imorgon!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00