ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dags för makeupskola ikväll!

/
Innehåller reklam för ett samarbete på instagram

Helloo från kontoret!!

Det är så otroligt intensiva dagar just nu, igårkväll hade jag kvällsjobb i Malmö och det har jag även idag och även om det är SÅ ROLIGA JOBB så tar det ju på återhämtningen helt klart, ska iväg på ett jobb i helgen med, dock inklusive återhämtning i uppdraget så jag hoppas jag kan känna mig återställd efter det… Oavsett – kvällens jobb är ju äntligen en sminklive igen – YAY!

Här kan ni ju läsa om förra och alla produkterna, gud så kul och uppskattad den sminkliven var med Robin som är en suuupermakeupartist som alltså lär mig sminka mig under en live på min instagram – och ikväll är det dags igen!! 19:00 ska jag lära mig sminka mig till mitt bröllop och andra fester under sommaren och ni får hänga med såklart!! Dessutom lottas en SÅ lyxig goodiebag ut till en av er som tittar och den är alltså fylld med ALLA produkterna som används i liven!! Så här såg goodiebagen ut förra gången:

Ett helt kitt för sminkning alltså! Undra vad vi ska se och lära oss ikväll, iiih!! SÅ pirrig!

Ses vi på min instagram 19:00?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00