ANNONS
PersonuppgifterCookies

Barfota på bröllop som brud

/

BRÖLLOPSTORSDAG!

Idag är det totalt bröllopsfokus som gäller för mig och det börjar dra ihop sig med sista detaljerna och besluten inför sommarens alla bröllop… De flesta har jag ju planerat sedan 2019 så de har ändrats och ändrats om 1000 gånger ungefär men nu vågar jag sakta tro på att dessa bröllops ska få genomföras och upplevas! De största är två i juni och två i juli och dessa kommer uppta all min tid och engagemang, skulle ju haft 2 till men de har ställts in och sen ska jag få ha äran att gå som gäst på ett… Och själv hålla i mitt eget såklart!

Foto Smallpigart, Paige som är bruden på bilden var gravid och tog en liten paus mellan minglet och middagen. Hon är den lugnanste, coolste bruden jag haft!

Foto Smallpigart

Jag menar kolla! Barfotatjejen från USA som bor på Maldiverna kände hela tiden att klackar egentligen inte var för henne – så varför inte gå barfota trots regn och lera till sin bröllopsmiddag?

Foto Smallpigart

Alla vet ju att jag också är barfotamänniska, haha. Jag tänker att jag ska hoppa i andra skor när jag sparkar klackarna och ska springa mellan olika grejer men ibland blir jag avslöjad att jag faktiskt oftast kutar barfota när det är bråttom (sen ska jag bara hitta klackarna någonstans, haha).

Foto Martina Lundborg

Fast det är klart, på detta bröllopet fick man hoppa i stövlar emellanåt också. Åh nu saknar jag den ljubruna färgen på håret jag har där. Älskar mitt mörka men utväxten syns sååå snabbt! Vet inte vilken nyans jag vill ha i sommar på vårt bröllop heller, förra gången var jag ju väääldigt mörkbrun och jag älskar chokladbrunt men vet att allt ljusas upp på sommaren så det ska ändå kännas naturligt. Så många val att klura på men jag är rätt chill, det löser sig tänker jag ändå! Det är ju bara jag ändå i slutändan.

Nu ska jag jobba vidare i bröllopsplaneringen här, och ikväll släpps nästa avsnitt av bröllopsserien på instagram! Det får ni inte missa!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00