ANNONS
PersonuppgifterCookies

The weddingplanner – Johanna Kajson i farten

/

Hello tisdag från bröllopsplaneringskontoret, här ska planeras och struktureras bröllop hela dagen!

Och vad passar då bättre än den här bilden från Emmelis och Rickard Rakells bröllop i somras? Jag fick äran att bära Emmelis släp fram till den vita mattan för hon litade inte på någon annan, haha. Åh där är så många roliga minnen från denna dagen – hoppas innerligt att vi får till en ny säsong av podden Drömbröllop med Johanna och gäster så jag och Emmeli kan gå loss och berätta allt för er…

Så när de väl skulle börja gå fram till den magiska brudbågen så kutade jag åt sidan för jag visste att denna bilden när hon och hennes pappa gick fram var viktig för henne och jag är SÅ glad att Isabelle på 2brides knäppte en bild till mig också. När jag är i action och kutar i mina klackar. När ceremonin äntligen drar igång!

Vi var på Copperhill i Åre och Vesters Design dekorerade otroligt vackert och LDesign ordnade alla trycksakerna och skyltarna. Magi!

Idag har jag faktiskt flyttat in kontoret hos mamma för jag ville ha lite bollplank när jag nu tar mig an årets bröllop ett och ett idag för att inventera leverantörer, lösa trådar, lägga plan för vad som ska göras innan maj och vad som ska vara klart innan mitten på juni när säsongen drar igång på riktigt.

Sen ska det bara rulla! Det är många utmaningar som pushar oss på grund av pandemins efterskalv i år med och det är en heeel del som tar en massa extra tid och energi så jag ville liksom göra en stor inventering idag i nuläge och sätta planen fram till sommaren. Och det är såna här dagar jag saknar att ha kollegor för det ÄR lättare att bolla och säga saker högt – så då får mamma vara mitt bollplank och hjälpa strukturera upp det och ställa rätt frågor till mig helt enkelt. TUR hon slutat jobba!!

Så, idag är det all in på bröllopsjobb!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00