ANNONS
PersonuppgifterCookies

Färgstarkt höstbröllop

/

Godkväll från skrivbordet på kontoret… Denna arbetsdagen försvann i ett NAFFS och hela dagen har ägnats åt bröllopsplanering, bröllopsplanering, bröllopsplanering… Och jag utmanas rejält, phu. Ska ut och gå en lång promenad ikväll med en vän efter nattningen av barnen och rensa tankarna och få frisk luft! Tog 10 minuters promenad på lunchen också för att bryta tankemönstret och försöka ”börja om” liksom…

Men nog om det – betydligt roligare att kika på detta färgsprakande bröllop som jag gjorde i höstas i Stockholm på Fåfängan!! Så himla modiga och roliga färgval av brudparet och en rolig mix på leverantörer som fick till leveransen! Takets ljushimmel byggdes ihop av Vesters Design där vi också köpte de blå dukarna och bokade blomsterarrangemangen… Trycksakerna gjordes av Anna Göran Design och servetter och kristallglas hyrdes in av Rental Stories…

Det var i september och detta var bröllopet jag fick äran att vara vigselförättare på också – förutom att planera bröllopet under 2,5 år tillsammans med brudparet. Och jag fick ett SÅNT fint tacktal till mig under middagen av bruden, åh som vi slet för att lyckas få dem gifta till slut!

Alla bilderna är tagna av Smallpigart som också fotade mitt bokomslag, alltid lika roligt att ha henne på plats för vi skrattar så mycket och hon är kvick som en liten ninja för att hinna fånga allt.

Det är såna här bilder jag får fokusera på nu när jag är fast i orostider i bröllopsplanering igen – att JAG vet att hur och när det än blir så blir varje bröllop ett magiskt drömbröllop!! DET BLIR BRA! Det blir FANTASTISKT!! Och jag ÄLSKAR att jobba under bröllopshelgen även om det är slitigt – så är det kul och inspirerande och ger sån pangenergi jämfört med den slitsamma pandemi-planeringen. Fokus på slutmålet nu helt enkelt – alla magiska drömbröllop som jag ska få producera och leverera i sommar!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00