ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lilljulafton hos oss

/

Godmorgon vänner, från en säng hemma hos mamma och pappa där alla stora och små sovit över inatt för vi firade lillajulafton igår…

Barnen kände lite på paketen och man såg pirret i dem att IMORGON ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS!! Vi pysslade, lekte, gick en pokemonjakt och hade disco…

Jag tränade ett tabatapass för det blev inga bootcamp denna vecka som tänkt.

Och det är ju okej men det var skönt att riva av ett pass iaf innan set var dags för stora julbadet och julbastun! I år provade alla barnen utom Essie att basta för första gången i livet också, såå mysigt ju!! Och jag och August badade själva en stund innan alla duschade med schampo och balsam innan de hoppade i julpyjamasen. En fin-fin tradition med julbadet tycker jag.

Eller den viktigaste traditionen är ju den varma skinkmackan!!! Mmmmmmmm, mamma hade tillagat skinkan hela dagen och på kvällen framför brasan åt vi griljerad skinkmacka och skålade in julen medan barnen tittade på paddorna och mös…

Och barnen fick grilla marshmallows…

Förr rimmade vi alltid och lackade kvällen innan också men de senaste åren har tiden och orken till det inte riktigt funnits där med alla små barn så vi tänker att det får komma tillbaka när de kan vara med på det om några år… saknade lackdoften lite men det är ju tur det kommer fler jular!

Nu hör jag hur det fixas med frukost i köket och snart vaknar alla och det är dags att spana i julstrumporna om Tomten varit här inatt för i vår värld är det ju JULAFTON nu!

Så med det önskar jag er en riktigt GOD JUL!

Hoppas ni får fira den med nära och kära i lugn och ro och att ni hinner dofta på hyacinterna och skåla i glöggen.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00