ANNONS
PersonuppgifterCookies

Det lackar mot jul…

/

Godmorogn måndag och JULVECKAN! Nu lackar det verkligen mot jul… och här präglas vi av magsjukor och corona i barnens skolor så oron finns minst sagt att vi inte får fira jul i år heller – huh. Men vi är friska och symptomfria allihopa och C testas idag igen enligt skolans instruktioner (tyvärr får vi inte hem såna gurgeltest jag hört andra fått utan det är den vidriga hals-näsa grejen som han måste genomlida… I torsdags körde vi hemmatestet som bara är näsan iaf men nu har många sagt att de inte är så pålitliga om man är symptomfri?? De borde ju inte säljas då tänker jag?!)

Jag höll August hemma idag och klurar på om vi tar jullov nu eftersom där gick kräksjuka på hans avdelning… Jo det är nog dags faktiskt så vi får fira jul och kan åka upp till Småland i lugn och ro också. Det var knappt några barn där iofs, haha.

Igår bakade jag glutenfrira pepparkaksmuffins i pyjamas innan vi skulle ner och ta decemberdoppet i havet med vännerna… Årets sista dopp kanske? Det blev glögg och clementiner också till stora och små och ett härlig avslut för att säga God Jul innan de åker iväg över julen och vi ses nästa år.

Sen åkte vi till Malmö och spejade i Folkets park på alla ljusslingor och alla som åkte skridskor. Barnen får skridskor i julklapp så vi får åka efter julafton men fint var det och sen fikade vi hos syrran och fick se deras julpyntade hem… Vi firade ju jul i deras lägenhet förra året och det var så himla mysigt att fira i en våning liksom. I år ska vi vara hos mamma och pappa och det ser jag fram emot också!

Nu är det inte många dagar kvar för oss… Vi leker ju ”lilljulafton” den 22a och har ”julafton” den 23e i år och sen den 24e så har vi en härlig leka-med-alla-julklappar dag med mamma och pappa här hemma! Sen kör vi upp till Småland den 25e för ”julafton” där också. Det blir härliga dagar!

Jag hinner inte med att skriva julkalendern i år som jag misstänkte, hade ju inte tänkt att göra den men så var det så många som frågade efter den så jag tog fram den iaf och ser er som gör den, så himla kul!!

Hoppas ni har en fin måndag och börjar känna er redo för julfirandet!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00