ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vabb istället för skola

/

Igår och idag skulle jag gått i coachskolan på min utbildning men i onsdagskväll så kräkte Charles och vips så omvandlades det till vabb istället. Det blev bara 3 omgångar och nu är han frisk igen tack och lov (men får stanna hemma tills imorgon ändå såklart) och August känns superfrisk och pigg så jag tror och hoppas att det inte smittade vidare utan var något han hade fått i sig. Magkänslan säger det – kanske låter knäppt men magsjuka eller matförgiftning/ baselusk som sätter sig på tvären brukar jag alltid ha rätt på, haha.

Så igår hade jag och barnen sjukstuga hela dagen, täcken i soffan och vila exakt hela dagen för Charles del, han var uppe hela natten så han SOV till och med på dagen igår – något som inte hänt en enda gång sedan han var 2,5 år. Han sov inte ens i bilen när vi körde till Sälen.

Idag däremot är det full fart här hemma… Dansparty, pyssel, tågbana, pokemon go, våffellunch och träna på ord och bokstäver i ett virrvarr.

Jag vaknade med SÅN huvudvärk så det inte var klokt. Borde varit väntat men det är så sällan jag får så här ont nu för tiden så jag var ändå inte riktigt beredd får jag säga…. Jag sov ju själv med barnen inatt och var vaken med C igårnatt så det tog slut på mig tydligen och då signalerar kroppen STOPP med total skallvärk som gör så ont så det känns som huvudet håller på att gå sönder. Jag tog tabletter imorse och ska snart fylla på igen, det får bli så idag.

Dessutom hade ett barn testat positivt för corona i onsdagskväll och hen hade också varit i skolan i onsdags så igår fick vi testa C för det med och det var neg tack och lov. Vi gör ett nytt test på måndag igen. Håll tummarna så julen inte ställs in!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00