ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vad säger ditt badrumsskåp om dig?

/

Lucka nummer 16: ” Vad säger ditt badrumsskåp om dig? ”

Ooooh!!! Att jag numera ÄLSKAR hudvård och använder det som selfcare och mys varje kväll!! Och att jag får en del produkter att testa men att vissa står sig stadigt kvar oavsett hur mycket annat jag testar!! Mitt toner vatten och min ögonkräm och min mascara är tre såna exempel…

För 5 år sedan hade jag bara provat gå på ansiktsbehandling någon enstaka gång och hatat det helt ärligt – fattade inte ALLS grejen med det och tvättade ansiktet lika ofta i handtvål som någon ansiktstvätt. Kanske hade jag provat mig på serum med dagkräm men thats it – sen flyttade vi till Höllviken och jag gick på Exuviancekliniken som finns här och de var FANTASTISKA på att lära mig steg för steg om min hud, varför man ska ta toner efter att man sköljt med vatten (för att balansera upp för det hårda vattnet och återställa och förbereda huden inför produkterna som kommer…) och la inte till en massa produkter utan höll det simpelt med ansiktstvätten, toner, serum och dag eller nattkräm. Jag började tvätta ansiktet på morgonen också, det hade jag typ inte gjort innan och jag hade dagkräm på dagen och nattkräm på natten. Och blev kär i deras serumpads som är det mest ljuvliga att svepa över ansiktet på morgonen för att starta dagen!!

Och framförallt är behandlingarna på Exuvianvekliniken i Höllviken och Malmö heeelt magiska, de är så mysiga och man får hårbottenmassage när produkterna ska verka och nackmassage som är to die for… och så bäddar dem ner en under täcke, alltså bor ni i Skåne eller är nere på besök ibland så UNNA er en behandling hos någon av deras två kliniker säger jag bara!! Prisvärda är dem också.

Den här rackaren har jag fått prova en vecka nu och jag är kär i denna får jag säga!! Det är en mjuk olja som man tar efter serum men innan dag/nattkrämen som ett extra lager och den smälter liksom in i huden på det skönaste sättet!! Också julklappstips till systern eller mamman du inte har en aning om vad du ska ge för jag lovar att detta är en produkt ALLA lär älska. Min nya favorit och framförallt nu på vintern men är rätt säker på att jag kommer använda den i sommar med

Oj nu blev det tipslista här. Tillbaka till badrumsskåpet – det säger att jag inte är så intresserad – eller inte så bra iaf – av smink för det är ganska få sminkprodukter och onödigt mycket hårprodukter för jag använder ALDRIG något till håret om det inte ska lockas till fest typ.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00