ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vad får ditt hjärta att sjunga?

/

Lucka nummer 13: ” Vad får ditt hjärta att sjunga? ”

Mina barn – varje dag! Jag får så otroligt mycket hos och kärlek av dem även om de driver mig till vansinne i små perioder också… mitt hjärta sjunger när de leker tillsammans eller hela familjen gör något tillsammans… när de gosar med varandra eller skrattar ända ner i magen…

Julen – alltså det ÄR verkligen något magiskt med december och hur alla världen över försöker göra en lite ljusare månad med lite extra magi, ett ”god jul” i farten eller ljusslingor i trädgården.

Att dansa på en härlig fest där jag vågar vara mig själv till 100%. Att bara släppa loss och köra alla moves som finns i min kropp och att vara alla åldrar samtidigt på dansgolvet. Överhuvudtaget att vara alla åldrar samtidigt får också mitt hjärta att sjunga!

Vad får ditt hjärta att sjunga?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00