ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bygga poolhus och vackra dahlior

/

Hej hopp från kvällsjobbet vid skrivbordet då jag preciiis haft en bröllopskonsultation med ett nytt brudpar som ska gifta sig nästa vinter och det var SÅ länge sedan jag hade en sån har crash course i hur man planerar sitt eget bröllop så jag blev nästan nervös när jag skulle ta fram bröllopskonceptet och genomföra den, haha. Men det gick hur bra som helst!!

Här hemma vid köksbordet har jag plockat in blommor från trädgården och hela huset är nystädat av vår fantastiska städerska!! Det är fasiken våra bäst investerade pengar – att ha henna här varje onsdag och vi har byggt en relation genom åren så nu startar hon helt egen firma minsann och jag är SÅ stolt över hennes mod och hennes noggrannhet för att göra allt rätt med bolaget och försäkringar och allt. HEJA!

Älskar tillexempel att hon överraskar med sånt här på toaletten. Känns som jag är på lyxhotell!

Här ute är plattorna klara, vi lät dessa vanliga klassiska grå läggas här bak där vi ska bygga cykelskjul nästa höst för där växer aldrig gräset ändå och det har mest varit dammigt, jordigt och geggigt så det blev verkligen ett lyft! Poolen är beställd och det blev en underflowpool som nog kommer bli supercool här bak så nu är det bara att få klart en första skiss på huset och våga fråga grannarna om lov kvar innan vi kan slutboka det också. Det är OERHÖRT svårt att hitta bilder på exakt det jag vill ha så jag har satt ihop en egen briefboard som ser ut typ så här:

Drömmen är att det är ett A-tak så som på våra befintliga hus men gissningsvis blir det för högt för att grannarna ska säga ja så då får det bli ett sånt platt snedtak istället, blir ju fint det också.. TÄNK om vi får detta klart till min födelsedag nästa år?? Det vore ju en dröm!!

Nu ska jag ta ett kvällsdopp precis som igår – havet är så magiskt vackert ju nu och sensommarvärmen kom ju tillbaka!

Ha en fin kväll!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00