ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lägga skifferstengång och studiedag

/

Nejmen hej FREDAAAG!!

Neg test på Charles och han är tillbaka i skolan pigg och glad och vi har precis haft möte med hans fröken i ett ”lära-känna-samtal” och det kändes TOPPEN att få gå igenom lite om vår underbara, magiska son. Nu känns allt super! August däremot har studiedag idag så nu var det hans tur att vara hemma, haha. När ska man hinna driva sitt bolag och jobba då?

Men vad gör det när man har en så här gullig cool son att hänga med. Lyxen att ha dem hemma en och en ändå alltså! Solen skiner och vi har varit ute på promenad bort till mormor och morfar där det ska rullas ut gräs idag och kusinerna kommer och leker också! Sen kör vi upp till Astrid Lindgrens värld i eftermiddag när Rickard jobbat klart för imorgon ska vi traska runt där i regnet, haha. Maximal otur med vädret men det är bara att plocka med regnkläder till stora och små så blir det säkert supermysigt ändå!

Hur fin blev nya puffen på Charles rum? Hittade den på jollyroom! Här kan han ju sitta och öva på att läsa och räkna hela hösten. Perfekt! Och lilla korgsoffan fick flytta in till August så de kan vara två som sitter bredvid varandra när de ska leka vid skrivbordet. Blev riktigt bra med rummen nu tycker jag!! Och garderoberna är rensade och ja, vi är nog fasiken i fas med barnen inför hösten! Bara alla andra förråd och trädgården kvar att rensa, ooops…

På framsidan har ju plattorna bytts ut och det har grävts upp för att bli gångar jag drömt om sedan vi köpte huset för fem år sedan… Det är precis nu i dagarna som vi var på vår första visning av huset och blev kära i det så för första gången när vi åkte tillbaka till Stockholm så insåg vi att det där huset nog kunde få oss att våga flytta ner… Det var ju ett helt nytt hus där köket inte ens var kaklat och klart när vi köpte det och flyttade in i december som första personer hit.

Så trädgården var helt platt och staketet var jag ingen fan av och det tar ju verkligen år efter år att komma till sin rätt i ens hem… Eller blir man någonsin klar?

Gångar på G….

Det blir spännande med Astrid Lindgrens värld och barnen är så taggade fastän där inte verkar vara teatrar i helgen. Jag tror det räcker gott och väl at bara springa runt i alla gulliga små hus och leka för oss och vi ska dit med kusinerna från Småland för denna trippen var planerad till i fjol egentligen. Det blir kul!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00