ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lyxfrukost är det bästa jag vet

/

Började tisdagen här:

Med ännu en frukost enligt min kostresa och idag sken solen så jag var SÅ glad att jag hade förberett en chiapuding igår på kokosmjölk och acaipulnver som jag firade in våren med. Nu känner jag mig färdig med havregrynsgröt för ett tag, haha. Och istället för kokt ägg så orkade jag göra äggröra på mackan. SÅ gott – och så kokade jag mitt te som vanligt, phu. Imorgon är det dags för avstämning och jag har lyckats hålla i allt detta i 5 veckor. Otroligt stolt över mig själv för det är ett fokus och en uthållighet som krävs när man inte får någon som helst positiv respons av kroppen…

Imorgon är det dessutom mars sista dag och även då ska det vara soligt så då tänkte jag ta mars-doppet i havet som jag inte hunnit få till en. Blir ju HELT perfekt! Idag däremot så har det varit en intensiva förmiddag med bröllopsjobb efter ett sent kvällsmöte igår med ett brudpar som bor i USA.

Så jag måste kasta mig tillbaka in i mailen igen men jag ville kika in och önska er en FANTASTISK tisdag och tacka för alla tips och kommentarer igår.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00