ANNONS
PersonuppgifterCookies

En discokula i TV-rummet

/

Hej på er,

SÅ lite att berätta när man bara vabbar en liten gullig och pigg unge men jag tog iaf denna bilden imorse när discolampan som hängt kvar i fönstret sen Charles kalas speglade sig upp i taket och jag kände att det var rätt fint i TV-rummet….

Solen skiner, vi har lekt både hemma och på en lekplats och jag har lagat zucchiniplättar med fetaost (googlade upp något recept och reglerade lite med vad jag hade hemma) till lunch till både oss och mamma och pappa som skulle få August att somna sen medan jag hade ett mentorsamtal med en elev…

August hjälpte till att blanda ricotta med creme fraische och mojsa in i salladen…. Och det blev såå gott – jag som aldrig äter pannkakor eftersom Charles inte gillar det älskar att kunna passa på att göra grönsaksplättar för att få lite pannkakasfeeling, haha. Och istället för vanlig feta körde jag Ica Basic salladsost som jag tycker är mildare och godare när man ska laga saker som barnen också ska äta – jag med för den delen.

Igår la vi pärlplattor (hur lång tid tror ni det tog innan August pajade min bil jag gjort?!!) och lekte med magisk sand och play doh och alla biiilarna om och om igen… Vi varvar runt samma saker men utforskar nya lekplatser…. MEN – nu ringde jag förskolan och sa att han får komma imorgon för jag har ju inte torkat hans näsa en enda gång sedan de ringde hem honom… Jag har inte fått svar på mailet jag skickade om nya riktlinjerna så jag vet inte riktigt hur det blir med dem och jag frågade hur man ska tänka när de skickar hem ens barn och man upplever att det liksom inte var något – om man ändå måste vara hemma vabbdagen plus 2 extra dygn då och de sa tyvärr ja… Så – det blir nog mest att vara hemma denna hösten helt enkelt…

MEN herregud vad mycket mysigare det är när man inte försöker jobba samtidigt och när man inte känner jobbstress eller träningstress eller handlingsstress eller prestationsstress utan man bara ÄR i vabben. Jag vill verkligen försöka hålla undan bland jobbet så att det kan kännas så för det mesta och sen jobbar jag fokuserat när någon annan har barnet eller barnen isf. Det blir höstens träning – närvarande här och nu i det jag gör. Och jag har börjat säga till kunder när jag vabbar och bokar om helt enkelt. Inga möten när jag är själv med barnen – jag mår alltid kass av att var dålig mamma och dålig i mötet då så nu ska jag fokusera på det jag gör när jag gör det helt enkelt och det funkar mycket bättre.

Den här fototavlan plockade jag ju ner för att göra om i typ mars och så här långt har jag kommit på att sätta upp bilderna på den, haha. Jag har bilderna men jag hinner aldrig göra klart den – eller jag prioriterar alltid vila framför detta… Klokt ju men NÅN gång vore det fint att få den klar innan den ska uppdateras igen, haha.

Barnen hinner ju växa så galet hela tiden och ett halvår gamla bilder blir liksom för gamla för då har barnen hunnit ändra utseende och blivit äldre redan – August är en helt annan liten person nu än i våras… Fast på den här tavlan blandar jag hej vilt från senaste 5-6 åren <3.

Nu ska jag passa på att tömma mailen innan jag ska hämta hem August igen.

Hoppas ni har en fin torsdag!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00