ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vad säger vi om vädret?

/

Jag vet inte vad ni säger om sommarens väder men det har väl inte varit det bästa – inte det sämsta heller för när vi hade vår första sommar här i huset 2017 så var det bara regn, grått, kallt och sååå tråkigt väder. Vi har ju haft en hel del växlig molninghet, en del sol här och då men sällan heldagar och värmen har väl inte varit här för att stanna direkt även om den gjort lite besök då och då. Just här längst ner i Skåne har det blåst så enormt mycket så stranddagar har varit typ uterslutet för ingen gillar att få den finkorniga sanden i en kastvind över sig.

Trots det så har vi badat massor denna sommaren, de flesta dagar har börjat med ett morgondopp eller förmiddagsdopp från bryggan… Havet har visat 15-22 grader men oftast omkring 18-19 grader…

Jag har lev mest i denna klänningen som jag köpte i Båstad och här leker barnen tittut från klänningen – det har dem gjort från alla mina fladdriga sommarklänningar som jag lever i på sommaren, framförallt August….

Vi har byggt kojor, ätit så många måltider vi kunnat utomhus och grillat lagom mycket. Inte för mycket än så länge, men så hittade vi nyckeln i att bara laga mat en gång om dagen istället för två…

Vi har spelat lite spel i trädgården när August har sovit, detta köpte vi inför semestern och det blev en hit med Charles får jag säga. Bättre att spela med än kubb för barn – tror det heter typ Mölkky?

Det har burits en hel del fotbollströjor, Mbappetröjan är en favorit som Charles fick när han fyllde år och när Micke kom fick han hela Sveriges EM-sett för vad som skulle varit EM i år… Men nu är vi mest taggade på att Victor Nilsson Lindelöf har lovat att skicka en tröja till honom – denna fotbollstokiga lilla kille… ALLT är fotboll nu och han rabblar spelare, lag, matcher och fintar på löpande band.

Och så ritar han. Massor. Han ritar flaggor och fotbollskort och hus och hjärtan och allt möjligt och kan verkligen gå in i sin egen värld när han håller på… Ser ni blommorna på bordet? Jag fick ju en fredagsbukett varje fredag i ett år av Rickard i födelsedagspresent och där och då förstod jag inte magin med presenten men att varje fredag få ett blomsterbud av min egen man är ju genidrag av honom för hela vår relation. Jag blir superglad varje gång och han slipper komma ihåg det, haha.

Vi har fikat runt på lokala ställena och ätit MÄNGDER med glass. Som sig bör på sommarlovet.

Och badat i mammas och pappas pool massor, August är mest badtokig i den och vi kan sitta så här vid kanten och plaska hur länge som helst (vi är alltid så här nära våra barn när poolen är öppen såklart, så no worries att det inte är badpuffar på. Poolen är ALLTID stängd förutom när vi sitter tillsammans så här eller badar och de lämnas inte ens 1 sekund – såklart. Allt är självklart men ville ändå påpeka det så ingen känner oro för jag skrev i början om sommaren om rädslan för barn och vatten så vi är noga <3.

Och så har jag tagit kvällsdopp med. Siktat på iaf ett dopp i havet om dagen men missat några dagar såklart vilket varit okej – inget mål jag satt upp men de gånger jag tänker att jag ska skita i det fastän jag har möjligheten har jag pushat mig själv i för ett dopp trots allt och aldrig ångrat det. Älskar känslan att skölja av hela mig och doppa huvudet och komma upp lite renare i själen.

Jag skriver lite olika inlägg om vad vi mer gjort på semestern tänkte jag – så det kommer en hög längre inlägg som recap på juli månad så börjar jag skriva lite mer dagligen från 10 augusti när barnen går tillbaka till förskolan och jag till jobbet på riktigt.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00