ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hejdå 1 månad

/

Godmorgon fina, förstående, peppande och kloka ni!

Sista dagen på juni är här och jag sitter på kontoret och jobbar lite med en kopp kaffe medan barnen är där nere med Rickard och kollar Sommarlov. Charles har förresten skickat in en teckning, gullplupp. Han bestämde sig för det helt plötsligt och ville skriva tack <3 (som blev TAK, hur mycket ÄLSKAR man inte när barn lär sig skriva??)

Ser ni vad det är? Det är Hasse Andersson och hans bror (vet inte om han har en bror men Charles bestämde sig för det) och hans säng.

Idag blåser det och regnar så det blir nog en riktigt lugn och skön dag tänker jag… Kanske en liten utflykt till Skanör för att prova pastan på da Nonna men inte mer än så… Igårkväll när jag yogade på stranden så började det både regna och till slut åska så det blev inget dopp i havet efter men åh så mycket kroppen tackar mig för den där lugna, meditativa stretchyogan jag gjort 3 måndagar i rad på stranden nu… Jag tycker helt ärligt det är lite långtråkigt men inser att det är viktigt för mig nu att kunna vara stilla och tyst och stretcha en timme och ge kärlek åt mig själv, åt ryggen, åt magen osv….

Följande foton av Maria Broström

På tal om da Nonna så ville jag tipsa er om guiden jag gjorde för att semestra och göra utflykter häromkring Höllviken, Falsterbo och Skanör – idag blir det nog en sväng till Hallongården också tror jag för självplock…. Och kanske Annedal, vi får se. Är sjukt sugen på att unna mig en bok av Ebba också och baka lite i sommar… De ska finnas signerade på Sommarboden och signerat gillar man ju.

På med tofflorna så sparkar vi igång denna dagen tänker jag. Men först – en kopp kaffe till och skriva ihop mitt autoreply på mailen… ”Hej, jag provar det här med att semestra från mailen en stund”….

För jag ska liksom vara med de här… Och mig själv… men mest de här:

Rickard – herregud vad du funnit där som vanligt i höst. Tagit alla nätter, skickat iväg mig att sova eller låtit mig gråta ut och investera detta slitsamma i mig själv… Sorg, chock, gråt, trötthet, matthet och ännu mer jäkla endometrioskaos och hormonkaos som gör mig till en berg och dalbana men du står där stadig som en klippa. Och ger mig grund, trygghet, skratt och lite enkelhet i allt. TACK. På fredag ska du och jag åka iväg ett dygn till Båstad och bara vila upp oss på hotell Skansen, det är vi värda men mest du.

Och ni då – världens finaste söner. Som klappar på mig när tårarna rinner, som gosar med mig och ger mig kramar när jag har ont och som är det som absolut bäst kan få mig att vara i nuet till 110% när ni leker, skrattar, busar och hittar på era galna knäppheter. Ni lär mig SÅ mycket om livet. Om mig själv. Om er. Om framtiden. Tack för att jag får vara er mamma.

Stadiga som berget på vår strand. Nu firar vi semester!

Vi hörs när vi hörs – kanske via vykort då och då eller så är jag åter efter juli månad när jag är tillbaka. Jag önskar er en fantastisk juli månad, en härlig semester och att ni hittar lugn, frid, sinnesnärvaro och total njuthet.

KÄRLEK!

Johanna

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00