ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sommarlovsdagarna

/
Innehåller annonslänkar

Godmorgon fredag fina ni och tack för alla era kommentarer på förra inlägget!!

Det är en såå svår balans att lära om men man måste över för att lära så jag övar – tre dagar gick super och den fjärde kändes allt kaos i hjärnan eftersom det fanns lite ”måsten” i mitt huvud på en todolista…. Försökte sortera upp vad som var MÅSTE och vad som var BORDE och vad som var JAG ÖNSKAR göra…. Men det var svårt och rörigt ändå och jag har mycket huvudvärk och endometriosont i magen för tillfället så det hjälper inte den sega tröttheten direkt… Barnen kände nog av det och var extra gnälliga med, slitigt minst sagt men såna dagar får vara okej också och då får man fånga stunderna som ÄR fantastiska och njutbara där allt funkar…

Charles har lekt fotograf som ni ser, en sommarmorgon här hemma i detta mönstret från Lindex som var så fint tycker jag… August är ljuvlig i sitt sett som finns för mindre barn också… Min klänning är slut men finns i blusen i samma mönster så man kan matcha…

Älskar matcha med mina minisar. Gullplupparna. Igår var jag och Charles på förskolan och lämnade teckningar han gjort och skrivit deras namn på för han slutar ju på sin avdelning nu…. Tänk att vi skolade in honom när vi flyttade ner från Stockholm och nu vinkade han hejdå och vi tog med oss vagnen som August numera sover i där och alla kläderna och allt och sa hejdå till hans skåp…. I höst börjar han på 5årsavdelningen och han känner sig så redo.

Jag har plockat in en magisk bukett från trädgården, har helt otroliga rosor nu ju som dofta så magiskt så denna ser nästa overklig ut… Vet tyvärr inte vad sorterna heter men visst är de fina?

Och så har vi varit och ätit lunch på Strandtugg här nere på vår strand… Visst ser det ut som utomlands? Tänk att jag bor så här vackert, helt otroligt…. Kritvita stränder med så mjuk och fin sand så det inte är klokt, klarblått och turkost vatten som hav och vacker natur av tall och björk och allt möjligt. LIVET!! Och Strandtuggs restaurang är livets strandrestaurang här får man ändå säga, ligger kloss i kloss med havet.

Vad mer… Vi badar i havet och i mormor och morfars pool varje dag, det är helt fantastiskt och båda barnen älskar att bada nu och August vill aldrig gå upp… Vi plockar jordgubbar i vår trädgård och grillar och äter ute och vi spelar fotboll och innebandy och har danspartyn som vanligt. Men livet är också så här som Vanja beskrev det så klokt från sin midsommar såklart – varje dag:

Den här klänningen från Gina då?? Finns här och finns i korall med. SÅ skön – allt måste vara skönt på sommaren tycker jag…

Idag är det fredag, Rickard jobbar sin sista heldag innan semestern och vi är två vuxna som kan varva barnen 5 veckor sen, ljuvligt. Även om utmaningen är att August kräver mig 24/7 och att liksom sitta PÅ mig och peka vart vi ska, vad vi ska göra, vad vi ska äta och inte osv så jag kan inte vila när han är hemma, Rickard kan ta honom men om han ser mig så ska han till MAMMAAAA. Så jag måste lämna vilket jag avskyr för jag vill vara med och jag vill att vi alla ska kunna vara tillsammans – jag vill också kunna spela fotboll med Charles medan August klänger på R men det funkar inte. Det vänder väl när han blir 3 har jag för mig, haha. Så länge får jag helt enkelt gömma mig om jag vill fixa något vare sig det är träna, vila eller hänga tvätten eller vattna blommorna.

Det är enda sättet och jag måste träna bort det dåliga samvetet och den orättvisa känslan över att det är så.

Nu tar vi fredag och jag ska överraska barnen med en plaskpool att blåsa upp här ute!! Det är ju högsommar redan, phu.

Var rädda om er!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00