ANNONS
PersonuppgifterCookies

När allt stannar av

/

LJUVLIGHETEN I DE GULA RAPSFÄLTEN NU ALLTSÅÅÅ!!!

Maria Broström fotade mig lite snabbt vid vägkanten innan hon körde hemåt och jag vet inte om ni såg på instagram igår men jag fick lov att ge er ett dundererbjudande på familjefotografering – eller barnfotografering – eller så fotar ni er som par eller dig själv helt enkelt.

Ni kan boka med KAJSONS PRIS i hela Sverige förutsatt att hon får in minst 3 bokningar på samma ställe (t ex Skåne eller Göteborg eller Stockholm vilket hon oftast får så nemas problem var ni bor så att säga) och om ni bokar på förutbestämd plats så får ni 30-40 minuters fotografering och ALLA BILDERNA redigerade efter (ca 50st) för 3000kr (ordinarie pris 5500kr) eller så bokar ni i hemmamiljö 1 timme och då får ni alla bilder redigerade efter (70-80st) för 5000kr (ordinarie pris 7500kr) och jag ÄLSKAR våra bilder så jag rekommenderar er verkligen att unna er familj att boka, detta är mina allra bästa bilder att ha som minne – just från vardagen istället för stylade fotograferingar.

Maria fotar barnen SÅ bra och de märker knappt att hon fångar dem – så det blir helt naturligt. Jag fick en bild när August sitter och äter helt inladdad i ketcnup som är SÅ magisk för det är ju exakt så där kladdigt varje dag som jag suckar över men så är det ju också SÅ gulligt. Och som sagt – precis så som livet är.

Och ni utan barn, ibland kan man ju få unna sig att ta såna här bilder med. För att påminna sig om vårens vackra magi.,

Här fångades vi när Maria fotade barnen på stranden och vi satt och tittade på, livets partner har jag i Rickard… Vi är SÅ trötta just nu, det är slitsamt med allt vad Corona gör med en men såå ofta vi uttrycker tacksamheten att vi har varandra. Att vi teamar. Att barnen är så magiska…. Fint att fånga det en söndag på bild med.

Nog om det, idag tog jag ÄNTLIGEN hem en elektriker som hjälpte mig med spotlightsen jag fick flipp på för att de inte funkade i vintras… Hela systemet med dimmern bakom hade tydligen pajat så det var ju svårt för mig att lösa, haha, så han fick byta ut rubbet och nu kan jag till och med styra dem via min telefon, hur sjukt? Jag är iaf SÅ nöjd med att ha fixat detta nu så de står redo att funka i höst när mörkret kommer åter. Jag är verkligen på G med att fixa grejer, imorse drog jag ut mattorna och hängde upp utomhus eftersom vår städerska kommer idag – jag vädrar och piskar typ aldrig mattorna men idag så fick jag feeling minsann. VÅREN ÄR HÄR! Och fönsterputsen är bokad och staketet tvättat. Minsann.

Och i TV-rummet ser det numera ut så här…

Nya gardiner!!! Solen lyser rakt in här på kvällen när vi brukar kolla TV som nervarning med barnen och de vita, skira gardinerna vi haft innan hjälper inte direkt så jag ville ha något som gör det mörkt och mysigt som vi kan dra för när vi ska få barnen att hänga med på att det är kväll – dessa i sammet blev SÅ härliga och hela TV-rummet känns mycket mysigare nu. Charles gillade nya bio-rummet. Vi får väl se om jag byter tillbaka i höst eller inte….

Och titta här då – i helgen planterade jag och August en liten hänglobelia på framsidan för att verandan ska kännas välkomnande, såå himliga härligt med de små blå blommorna och nu ska jag bara komma ihåg att vattna dem också, haha.

Jag klurade ju på staketet på framsidan med men att ta ner stängslet vi har blev en sååå dyr historia så jag måste klura lite… Ville bara ha ett enkelt vitt staket för att rama in framsidan lite mer (okej jag vill ha riktiga gångar med plattor också som leder upp till huset men det får vänta..). Jag drog igång alla projekt innan jag insåg att mitt bolag VERKLIGEN stannar av och nollar helt – allt är inställt för både bröllop, blogg, podd och samarbeten. Hela mitt bolag gick från succé till att stå helt still på noll sekunder pga av Corona och jag är lite vilsen i hur jag ska tänka nu. Försöker att inte få panik – jag har ju buffrat i tio år – men det är klart att jag som är van att jobba SÅ intensivt 50 timmar i veckan är vilsen i vem jag är nu när tempot är bortblåst.

Jag slänger iaf ihop rest-luncher som aldrig förr!

Igår stekte jag rester med ägg och toppade med salladost och häromdagen gjorde jag en tonfiskpasta, matkreativiteten av vad jag har i kylen är på topp iaf. Bra ju.

Nej nu ska jag förbereda mig inför dagens intervju med Säker Stil – SOM jag sett fram emot det!!

Ha en fin onsdag.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00