ANNONS
PersonuppgifterCookies

Barnrum istället för bebisrum

/

Hej tisdag från snödropparna jag plockade in från trädgården igår…

Så vackert med allt som börjar kika upp här och där nu… Jag promenerade med vagnen och hämtade barnen igår på förskolan och Charles sparkade lyckligt hela vägen hem på sin spark och jag NJÖT av att höra fåglarna kvittra och sjunga och ha solen i ansiktet… Så magiskt när såna här glimtar dyker upp nu….

August satt med napp i vagnen – för jag ville att han skulle slappna av och vila lite på vägen hem för allra helst vill han ju också sparka, haha. Han vill göra ALLT som Charles gör just nu – igår hade vi dansparty och de sprang och tjöt av lycka här hemma och mitt hjärta fylldes av så galet mycket kärlek som jag försökte ta till vara på eftersom det annars mest var konstant gnälligt ljud/krav/bryta-ihop-gråt osv från den yngsta….

Och på tal om den yngsta så har han fått ärva storebros specialbyggda skrivbordsbänk, det ska fixas mer här inne men i söndags tog vi iaf tag i att flytta in den och göra oss av med skötbordet som varit här inne som byrå….

Och storebror – han fick ett nytt riktigt skrivbord minsann!

Även här är där en hel del kvar att fixa men det är en START iaf på att uppdatera barnens rum. Charles ska ha en annan stol till skrivbordet (någon som har tips?) och sen måste vi hitta en låg möbel att ha där bredvid till alla hans grejor, något som är enkelt för honom att röja runt bland grejorna och kanske ha sitt lego här inne och sånt som lillebror helst inte ska komma åt. Någon som har tips?

Där till höger ser ni – där behövs en möbel och eftersom det är snedtak så får den ju bara vara typ 50cm hög, vilket är det som är trixigt…

Ja – nu gjorde vi ett litet ryck iaf och jag blev alldeles matt så nu tar det väl ett halvår innan jag kommer loss igen, haha. Men jag är SÅ stolt över detta lilla rycket och att August nu fått ett barnrum. Små kliv får man vara nöjd med i dessa sömnbrist-tider.

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00