ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tips när barnen är kräksjuka?

/

Godmorgon torsdag….

Ja man kan ju lugnt säga att jag är…. trött… Min natt med A och det blev inte mycket sömn av det där, sen stack Rickard tidigt till Stockholm för jobbet idag så jag stängde av väckarklockan och tänkte att det får bli som det blir. Så när Charles ropade 7:45 skrev jag direkt i appen till förskolan att vi kommer efter frukost idag och hoppades på att A skulle sova liiite till medan jag gosade ner mig i Charles säng och tänkte muta honom med att spela spel på paddan – dock kom August GLATT inspringande med full energi ett par minuter efter så det var bara att gå ner och fixa frukosten till dem och hälla i mig kaffe.

Väl på förskolan 8:50 var det extreeemt få barn… Eftersom halva gruppen har fått någon slags kräksjuka – först ett barn natten till igår och sen inatt ytterligare 3 familjer till (vi har många syskon på vår förskola så tror bara det varit ett barn i varje familj om jag har luskat rätt – ÄN SÅ LÄNGE… Men då faller ju extremt många barn i gruppen bort och dem som har syskon som är små stannar ju också hemma). Så jag kände bara att det är lika bra att preppa för två magsjuka barn här hemma med just in case så nu undrar jag:

VAD är era bästa tips och trix när man har två kräksjuka barn hemma? Eller ett kräksjukt och ett friskt som också måste vara hemma såklart? Ge mig alla hacks ni har så känner jag mig redo om det nu är så att vi får hem det hit med, haha.

25

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00