ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sovmorgon

/

För andra dagen i rad sover killarna lääänge, de tar sovmorgon och nu när klockan är 8:15 sover de fortfarande…

Såå skönt och såå ovanligt eftersom de brukar gå upp vid 06. De var iofs vakna till 21 för August och 23 för Charles och nu funderar jag på om set är skönast att de sover på kvällarna eller morgonen i sommar, Rickard går på semester på torsdag och vi båda älskar att sova lite mer på morgonen så jag tror faktiskt vi kör på denna dygnsrytmen, fast att Charles också ska somna där vid nio iaf – han har ju sovit på dagarna nu helt plötsligt men den lilla vilan försvinner nog igen så vi hamnar rätt på det..

Idag har vi sommarlov bara vi tre och det har gått från högsommar till mer vanlig svensk sommar med 17-18 grader, sol och blåst och ev någon liten regnskur som lurar runt hörnet ibland. Så vi får se vart dagen tar oss!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00