ANNONS
PersonuppgifterCookies

Playdejt

/

FREDAG och sista dygnet utan pappa Rickard här hemma. Heja, det har varit SÅ himla mysigt att ha syrran och familjen här och de stannade längre än väntat så vi har hunnit leka semester flera gånger om. Älskar det. Donna och Charles var sååå ledsna när de skulle säga hejdå imorse fastän de ses på söndag igen.

Men sen taggade Charles om eftersom han skulle på playdejt hemma hos Henry och leka. Jag hade ett par timmas jobb inbokat idag och nannyLinnea skulle komma och leka med August så egentligen skulle Charles gå i förskolan men det kändes mysigare att fortsätta ledigheten och snälla grannarna tyckte han kunde komma och leka själv en stund. Win-win för alla.

Så jag sitter hemma och jobbar, de leker och sen ska vi alla gå och ta majdoppet i havet. Vi väntade till sista dagen på månaden igen, haha. Ska bli riktigt skönt, tror det är typ 11-14 grader i vattnet nu ju. Lovley! Och sen väntar fredagsmyskväll bara vi tre – det ser jag fram emot.

Men nu – bränna av jobb och mailen. Min hemsida ligger nere så jag måste lösa det också, ahhh.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00