ANNONS
PersonuppgifterCookies

Semesterfeeling

/

Ahhh, hamnar i sån jäkla semesterfeeling nu när syrran, hennes man och Donna är här och jag bestämde att även Charles fick vara hemma alla dagar och jobbet fick (så mycket som det går) vänta.

Idag drog vi iväg till vår kompis Elle på brunch, hur lyxigt som helst!! Barnen fick röja gärnet i deras fantastiska lekrum medan vi babblade massor med henne och hennes man.

Men först pt de med såklart! Mmm, det fanns pannkakor med dulce de lechegrädde till, livets brunch alltså!

Sen har vi mest lekt hemma, jag bjöd på nya favoritlaxen som jag halstrade lite snabbt och kidsen fick vegetarisk bolognese som Alex gjorde. Fin-fin eftermiddag alltså.

Sen ”bildade” Charles denna bilden på mig mär vi lekte på hand rum och så skickade vi den till Rickard. Och denna:

Så då var vi tvungna att facetimea med det gänget. Mike är ju också där, storfavoriten!

Nu ska jag sova mellan kidsen, har båda i mitt sovrum direkt nu inatt, skönt för August har redan vaknat 3 gånger sedan han somnade så skönt att ha dem nära.

Hoppas ni också har semesterfeeling!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00