ANNONS
PersonuppgifterCookies

Frida Fahrmans bröllop i podden

/
I annonssamarbete med: SEB & Designtorget & BestSecret

Röd torsdag, ledig dag och förutom mysmorgon med alla tre kids här hemma så är det ju PODDTIME och nästsista avsnittet för säsongen med ingen mindre bästa, underbaraste Frida Fahrman.

ALLTSÅ… Var ska jag börja?? Jag fick ju äran att hjälpa Frida och Hampus på traven med deras bröllop och bara 3-4 månader innan det var dags så drog vi igång med buller och bång och en bröllopskonsultation där vi styrde upp det mesta.

De jobbade med boken, vi hade lite möten till och sen var det mitt Great Weddings team som levererade bröllopet på plats eftersom jag var höggravid med August då, phu. MEN vilket bröllop det blev – kolla in filmen Maria Broström gjorde med highlghts från deras bröllopsdag.

Avsnitt 9 av Drömbröllop med Johanna och…. Frida Fahrman

Veckans gäst firar denna sommar ett år som fru, är en stor influencer, skönhetspoddare och har dessutom precis tillsammans med sin syster lanserat ett badmärke för kvinnor och barn. Vi pratar om ingen mindre än Frida Fahrman, vars bröllop Johanna också hade ett finger med i spelet förra sommaren! Frida berättar bland annat hur hon och hennes man Hans tacklade prioriteringslistan, hur de lyckades hålla vigselplatsen hemlig ända till slutet och vad Frida hade gjort annorlunda idag om hon hade vetat hur lång tid vissa förberedelser skulle visa sig ta. Det blir ett avsnitt fyllt av tips och trix till den som, precis som Frida, gillar att ha kontroll och även själv vara med och fixa med det mesta, speciellt när det kommer till blomster. Dessutom blir det beautytips om hur man på ett snabbt och effektivt sätt blir sitt bästa jag med den glowigaste hyn inför den stora dagen!

Linda-Pauline har tagit alla brudparets bilder – åhåhåh allt var så rätt på detta bröllopet!! Klänningen!! Slöjan!! Hur de gröna banden hängde ner på buketterna – och lokalen såklart. RuinRetreat där jag tog mina pressbilder till podden också. Älskar det stället och det går inte att boka för bröllop just nu tyvärr men mindre sammankomster och privata middagar. Så läckert ställe!

Ja ska ni gifta er måste ni bara höra på detta avsnittet som är det mest fullsmockade med tips och råd och små knep från oss.

Luvliga Frida, vi pratade nog i 2,5 timme och hade kunnat fortsätta i evigheter.

Med oss i veckans avsnitt har vi ju med oss samarbetspartners och sponsorer också såklart!

Banken SEB är min huvudsponsor i årets säsong av Drömbröllop och i detta avsnittet träffade jag en riktig expert på något som jag kallar ”FUCK-OFF-KAPITAL” (nej, bankmannen tog inte det ordet i sin mun, haha. Iaf inte när micken var på….) och vi pratar om vad det är – hur mycket borde man spara som sin buffert och vad ska det användas till. På seb.se/brollop kan du läsa mer och få tips på hur du kommer igång med ditt sparande. Mina bästa experter från SEB:

Även denna vecka har jag med mig BestSecret som samarbetspartner och jag får fortfarande bjuda in er till detta grymma modeparadis med 20-80% rabatt på ALLT med designers som Max Mara, Michael Kors, Karl Lagerfeld, Guess, Gant, Tory Burch, Thomas sabo, Swarovski och 3000 andra varumärken och allt är max 1 år gammalt – högaktuellt mode alltså. Men schhhh, här får inte vem som helst shoppa – det är nämligen bara inbjudna medlemmar som får shoppa loss- och jag har såklart en inbjudan till er! Gå in på bestsecret.se/drombrollop så får ni lov att registrerar er och komma in i modeparadiset med alla rabatter. Som jag sa i podden så är där ju en hel del klänningar för er som ska gå på bröllop eller festligheter i sommar.

Sist ut denna veckan är ännu ett presenttips och håll i hatten för här är en favorit till mig sedan måååånga år tillbaka. Nämligen Designtorget. Jag vet inte hur många gånger jag inte vetat vad jag ska ge någon i present och smitit in i deras butik och hittat något roligt och unikt, Designtorget jobbar nämligen för att hjälpa nya skandinaviska designers att nå ut med sin design eller innovation vilket jag tycker är coolt. De representerar dem många nya oetablerade formgivare som många andra inte vågar satsa på men även svenska designklassiker som håller i år efter år vilket gör att man nääästan har presentgaranti när man går in där. Man hittar alltid något. Så köper du din bröllopspresent hos Designtorget kommer du med all säkerhet att hitta något personligt och unikt, och samtidigt stödjer du alla nya designers och svensk tillverkning. Och med rabattkoden DROMBROLLOP får ni 10% rabatt ända fram till 31 augusti. Bjussigt va?

Idag ska jag dessutom hem till min vän Elle som är en av dem som togs in på Designtorget med sin briljanta idé CINK som jag fått se henne bygga från start. Så himla fina barnserviser i bambu med muggar (som ni ser med popcorn i från August välsignelse med bild från Lovliphotography), skålar, tallrikar, bestick och den perfekta bebisskeden såklart. Blev så galet stolt när hon berättade att Desightorget tagit in hennes produker – sånt vill man ju stötta! Heja både Designtorget och CINK!

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt!

Lyssna här:

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här.

Alla bilder på mig och från Frida och Hampus bröllop är tagna av Linda-Pauline
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00