ANNONS
PersonuppgifterCookies

Leker semester

/

Godmorgon från detta gänget:

Igårkväll hade jag och syrran morsdagmyskväll för mamma med goda ostar, sheetmask och så fick mamma inpackning för fötterna och nymålade naglar. Så himla mysigt.

Men mysigast var att när jag kom hem med ett fång nyplockade lupiner igår och blommorna jag fick från eventet så stod Charles och Donna i pyjamas på verandan och ville att jag skulle natta dem båda i Charles säng…

Lupinerna åkte i en vas och vi sprang upp för trappan till Charles rum där det fnissades och busades lääänge innan de båda till slut somnade och sov ända till midnatt där tillsammans. Gullungarna!

(Då vaknade Donna och fick somna om hos syrran medan Charles sov vidare ända till halv sex imorse i sin säng, hurra!)

Så då kom Charles intassande till mig och August och undrade var Donna var och sen låg vi och kollade på TV en stund innan vi gick ner och mormor kom och lekte som sovit ute i gäststugan. Lyxmorgon att ha alla här!

Nu har vi vinkar hejdå till mormor och så ska jag och syrran ha heldag med kidsen. Det blir stranden och någon utflykt tänkte vi!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00