ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ensam med 3 kids

/

Vilken mysig semesterdag med kidsen!! Vi åkte till Vellingeblomman och visade Donna precis allt och lite till innan vi åt lunch där. Så härligt att hänga bara jag och syrran och kidsen ibland.

Och vi hittade en ny hörna med målade stolar som såg ut som Emil i Lönnebergagänget och även Pippi Långstrumphörnet. Mysigt att springa runt där och så var jag ju tvungen att köpa med mig liiiite blommor till trädgården hem… Sen stacka syrran iväg på ett uppdrag en sväng och jag hade alla kidsen själv ett par timmar så vi gick ner till stranden och grävde lite innan vi smet förbi glasskiosken och köpte med glass hem för lite eftermiddagsmys i trädgården.

Och på vägen hem sprang vi på Donnas andra kusin och hennes mamma så då tog vi med dem hem till trädgården en sväng också… Amalia och August är nämligen precis lika gamla så de fick hänga lite de med. August har typ inte sovit ett skvatt idag så jag håller tummarna för en bra natt nu när jag sover själv med kidsen till lördag. Tur jag har uppbackning imorgonbitti för syrran och de sover över inatt igen. Så är jag helt paj imorgonbitti så kan jag säkert sno åt mig en timmes sömn då.

Och sen väntade trädgårdshäng, vattenlek och dansparty. En fin eftermiddag och belöningen var – förutom att få leka med kidsen såklart – att jag fick dra iväg på tennisen ikväll när syrran och Alex kom tillbaka. Win-win.

Så fin onsdag – och imorgon leker vi semester igen!! TJOHO!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00