ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lupiner på bröllop

/

Godmorgon från vägkanten och lupiner, älskar dessa blommor (eller ”ogräs” som det egentligen kallas) och ska försöka använda mig av dem på bröllopet nästa vecka tänkte jag.

Det svåraste är att hitta var man kan stanna säkert och plocka dem längst vägkanten bara. Bäst växer de ju vid motorvägen liksom, haha.

Idag är jag på väg till Stockholm för en intensiv mötesdag. 4 möten och ett event ska brännas av och på eventet ska jag sitta med i en panel så det är fullt ös från början till slut som vanligt.

Ska varva minia Philip Hog med klackar, thank god att sneakersmodet håller i sig när man har så här långa dagar!

Sen väntar morsdagsmyskväll med mamma och syrran när barnen somnat och jag är hemma igen. Det är så otroligt sällan vi tre umgås själva så det ska bli mysigt och de sover över tills imorgon.

Nu – kaffe och kickstart!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00