ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mors dag – för alla

/

Att få vara mamma till er mina stjärnor är fan det mest mäktiga som hänt mig!! Ni coola, kärleksfulla, mysiga, roliga, snälla, omtänksamma underbara söner💕.

Jag vaknade till doften av våfflor och en Charles som tjoade att nu fick jag komma neeeer.

Tack till mannen i mitt liv för att vi skapar dessa minisarna💗. Och tack för våffelfrukosten.

Och för August första teckning.

Nu väntar en dag med lek och mys, det regnar och är grått ute så vi ska åka på utflykt, rösta och sen ska jag spela tennis i eftermiddag!

Och till er mammor som kämpe för att få barn, som väntar, längtar och drömmer om den dagen någon ropar mamma och det är till er vill jag skicka ut så sinnessjukt mycket kärlek idag, jag vet och jag känner med er 💗💗💗.

Tack till världens bästa MORMOR också, en dubbel mor + mor som är världsbäst mamma till mig och syster men framförallt är världens bästa just mormor till sina barnbarn. Alltid där, alltid närvarande, alltid med lek och bus och kärlek.

(Och till alla er som saknar en mamma idag sänder jag ut extra kärlek).

Ha en fin söndag 🌸.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00