ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vår lördag

/

Började lördagen med sovmorgon och sen lördagsbak med Charles:

Vi gjorde muffins till kalaset nästs helg.

Sen stack jag ut på en liten löparrunda, 30 minuter hur långsamt som helst utan att stanna som vanligt. Skönt att kunna genomföra det trots allt.

Sen körde vi till Abbekås där Donna väntade mer mormor och morfar och vi åt lunch. MYSET att få träffa Donna!!

Sen skickade vi iväg Rickard och pappa på en golfrunda medan vi åkte till syrran och Alex i deras sommarhus och där har vi hängt hela dagen och rensat ogräs och barnen har lekt och lekt och lekt.

Någon var för liten för att få vara med…

Men ibland så!!

Kidsens middag intogs i trappen framför något program. Gulligaste buset ever när de kom på att se skulle sitta där och vi sa ja, haha.

Sen fikades det ute med glass och jag fick födelsedagspresenter IGEN, herregud detta firande tar aldrig slut!! Fick bland annat denna av syrran:

Spännande.

Nu är vi på väg hemåt. Så tacksam för en så fin lördag!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00