ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hur firar man valborg?

/

Glad valborg gott folk!!

Vi började morgonen med lek och mys och sen försvann förmiddagen i jobb, handling och prepp inför valborgsfirandet. Nu sover August och jag äter en plocka-ihop-vad-som-finns-i-kylskåpet lunch lite snabbt i soffan.

Det blev kont broccoli (alltid) och mozzarella och tomatsallad med en massa färska kryddor och alla ärtskott jag och Charles odlade. Bra ändå ju

Det syns rester från möhippan i helgen här hemma och jag har snitt syrener från en buske så nu är vi redo att fira in våren! Plockade in tulpaner från trädgården också, så himla fint ju.

Hur firar man valborg med småbarn? Hur ska ni fira?

Vi ska ta aprildoppet i havet med grannarna och sen laga en smarrig middag här hemma, det ryktas om någon drink också och jag är så glad att vi ska fira in våren tillsammans. Älskar ju allt som kan firas!

Men vår knep är tidig middag, dopp vid tre och sen hem och fortsätta mysa osminkade och med kidsens dagsschema som grundplan. Då brukar det bli bäst.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00