ANNONS
PersonuppgifterCookies

Rebecca Stella är dagens gäst

/
I annonssamarbete med: SEB & Desenio

Okej detta avsnittet spelade jag och Rebecca Stella in i måndagskväll och jag får nog erkänna att jag var något övertaggad på att får höra ALLT om hennes drömbröllop som kommer bli av nu i september…. OJOJOJ! Man har det i min vibe i rösten, haha. Men så är hon ju också världens skönaste tjej.

Avsnitt 4 av Drömbröllop med Johanna och… Rebecca Stella

I veckans avsnitt gästar tjejen som inte bara tänker ha tre olika klänningar på sitt bröllop – hon tänker ha extra allt! Som det kontrollfreak hon är berättar Rebecca Stella i veckans avsnitt om den “kontrollerade” förlovningen och varför hon ångrar hur det gick till. Hon avslöjar en del om bröllopsklänningen, hur långt hon kommit gällande inbjudningarna och vad hon kan säga om den satta bröllopsbudgeten. Johanna lyckas även få Rebecca att berätta mer om tankar kring blomster, bröllopsmaten (inklusive tårtans storlek) och sina brudtärnor. Och för att återkoppla till det här med att vara ett kontrollfreak: hur mycket vet Rebecca redan om sin kommande möhippa egentligen?

Dessutom släpper hon en ordentlig ledtråd angående vem som antagligen kommer bli bröllopets toastmaster eller toastmadame. In och snacka vidare om detta avsnitt, och allt annat bröllop, i Facebookgruppen: “Drömbröllop med Johanna och gäster”!

Och nu undrar ni ju… HUR såg hennes påskpyjamas ut som hon hade på sig under inspelningen?

Jo – så här:

Haha, älskar det! Och man älskar ju allt med detta bröllopet, varför skulle man INTE ha tre klänningar undrar jag helt plötsligt för mig själv…..

Och förutom att jag spelade in avsnittet i måndags så träffade jag ett härligt gäng från vår huvudsponsor SEB på tisdagen och spelade in lite intervjuer som ni hör i podden. Idag med Susanne som är expert på äktenskapsförord och jag får veta lite mer kring varför man ska ha det och hur man ska tänka kring det. Och vart man vänder sig, många frågor och så härligt samtal – vill ni veta mer än det som sägs i podden så skynda in på seb.se/brollop med en gång.

Kolla vilket härligt gäng bankisar från SEB jag träffade i tisdags:

Sen har vi nästa sponsor Desenio där man kan shoppa loss posters och prints – OCH RAMAR!! Viktigt för mig som aldrig kommer loss att faktiskt köpa rätt ram till mina prints annars – älskade att när man lagt till en produkt i varukorgen så kunde man direkt lägga till ram i rätt storlek och välja färg också. Briljant.

Allt är deras egna foton eller prints men jag föll framförallt för deras personliga tavlor som ju är perfekta att ge bort i bröllopspresent – kolla min egen Mr & Mrs Kajson i mitten här nere, SÅ fin att ge ett brudpar ju!! Eller varför inte kika på alla de andra personliga tavlorna inför ett dop, namngivning, student eller inflyttningspresent?

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt!

Lyssna här:

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här.

Alla bilder på mig är tagna av Linda-Pauline
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00