ANNONS
PersonuppgifterCookies

Plockat vitsippor

/

Vilken vårdag och vilken utedag!!! Vi har lekt på lekplatsen (och åkt stora rutschkanan tillsammans tills det pirrade i magen, haha) och killarna gungande tillsammans…

Och då pirrade det nog i August mage för han skrattade så ha tjöt, haha. Och Charles var lika stolt som alltid, bästa storebror ❤️.

Sen har vi badat ute i bubbelbadet, grillat, sovit lite (ja inte Charles men August, Rickard och jag… sååå skönt inför natten när vi tappar en timme!!) och kollat hockey.

Men framförallt har vi plockat årets första vitsippor, hurra!! DEN DOFTEN ALLTSÅ!!

Det är något alldeles magiskt med de där första… så mycket magi i luften nu. Alla buskar och träd ser ut att explodera när som helst, ahhh. Ljuvligt!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00