ANNONS
PersonuppgifterCookies

Att vänta in ens barn

/

VILKEN FREDAG!!!!!!

Vaknade till denna buketten med doft av syrén, mmmm

Sen väntade en mysig förmiddag med August som försöker resa sig upp mot precis ALLT nu. Och reser sig upp mot mycket men slår sig ibland såklart, phu. Många blåmärken nu.

Han släpper ju bara på en sekund, absolut ingen feeling för att hålla fast och hålla kvar, haha.

Men han ÄLSKAR att gå och hålla i en i händerna. Gullpluppen. Jag bestämde mig redan imorse för att skolka från jobbet i eftermiddag och jobba på som TUSAN vid August sovpass så jag vi gick och hämtade Charles tidigare idag efter att jag hade fått in sista ljudfilerna till podden som har preimär NÄSTA VECKA!! Hurra!!!

Och som jag skrev på instagram där jag visade filmen så valde Charles att våga åka stora rutschkanan för första gången i veckan och idag fick jag också se det!! SÅ STOLT!! Han har aldrig åkt den innan och har i alla år sagt (ganska odramatiskt) ”nej jag vill inte åka den, den är läskig” och när hans kompisar har försökt pusha honom lite eller hojtat om att de minsann åker STOOORA och det går FOOORT och så – då har han tack och lov inte brytt sig alls utan bara sagt nej jag vill åka den lilla. Ska jag vara ärlig så gör det ju ont i mammahjärtat att det kommer en framtid när han kommer bli påverkad av vad andra tycker om att han är lite mer försiktig med sånt här – han är ju ett social geni i många fall, älskar att showa och spexa där han känner sig trygg och så men i nya sammanhang så är han blyg och försiktig och han avskydde fart länge – det var med sparkcykeln det lossnade. Och ni som läste om Bamsediscot såg ju också hur vi lät honom ta det i sin takt, tror att den dagen han börjar aktivteter så kommer vi bara sitta och titta på, han i mitt knä nära, nära, i flera veckor innan han helt plötsligt är redo att vara med. Och det är okej – alla har vi olika takt för sånt här.

Men i veckan var de på utflykt till en lekplats på förskolan och då berättade han stolt på kvällen att han hade vågat, att han hade sagt till sin kompis W ”Jag provar” och så hade han gjort det. Och det var kul. Så han gjorde det 10 gånger till. Och idag fick jag se det. SÅ MÄKTIGT.

Och kolla här – sen blev det spontan playdejt på gatan där R, en av Charles förskolekompisar precis hade fått hem sin nya sparkcykel och de sparkade loss… Och drack vatten och åt prinskorv i vårsolen… Och lekte i sandlådan och sen helt plötsligt där inne med slajm medan vi mammor med bebisar satt i solen och försökte hinna med att prata ikapp oss lite. Livet alltså. Att ha så fina vänner på vår gata. Men ännu mer att mina barn har sina vänner på sin gata, så som jag hade när jag var liten. MAGISKT.

Ikväll kom Rickard hem tidigt från jobbet för att fredagsmysa lite snabbt – och hjälpa mig med fredagsbadet för killarna – innan han åkte iväg till hockeyn i Malmö så vi fick egen film-myskväll bara jag och de små killarna. Vi såg Karlsson och nu sover de så gott så jag har planerat för Let´s Dance och lite glass som jag aldrig åt igår. Fredagsmys!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00