ANNONS
PersonuppgifterCookies

Syskonmatchat, Maja ryter ifrån och egentid

/
Innehåller annonslänkar

Godkväll från pyjamasmyset i soffan…. Jag sitter och jobbar lite och har precis nattat båda barnen, Rickard kommer snart hem från dagens tripp till Stockholm men han ska iväg en sväng och spela paddle vid 21 (skulle ALDRIG orka träna/ spela så sent… Skulle ni?) så jag köpte hem lite tidningar och glass och vispgrädde för att ha torsdagsmys själv. Ljuvligt!

Men innan idag var jag och mamma och August på BarBistro i Ljunghusen och åt lunch och JAG VAR BARBENT. Hej våren, så ljuvligt att få vara barbent även om folk tycker jag är galen, haha. Orkade inte sminka mig idag heller och flätan från natten var kvar men efter att jag fick hem min Hermine Hold scarfes som jag knöt längst ner idag så kände jag mig piffig ändå. Och okej, visst att Isabella är min vän men jag trodde ALDRIG att skillnaden på en scarfes och en scarfes kunde vara så stor men jo kvalitén på denna är något helt annat. Jag har aldrig lyckats knyta en scarfes så här eller runt min knut som jag alltid har på huvuet eller ens snyggt runt halsen innan men den här bara blir snygg och är enkel att ”rulla” och fäster – jo det är en helt annan kvalité får jag säga och så värt om man gillar denna stilen.

Ska ge mig på att knyta den till en turban också efter Hermine Holds tutorials, briljant ju!

Nog om det, när jag och Charles tittade på ett avsnitt Nicke Nyfiken efter att August somnade så tjuvläste jag Maja (Nilsson Lindelöfs)starka inlägg där hon står upp för sig, Victor och sin nyfödda son och jag grät lite bakom Charles huvud för skriver så otroligt starkt och med en sån punch i slutet så jag blev ledsen för deras skull, rörd och stolt över henne som powerkvinna. Läs den texten säger jag bara. Och hälsa grattis till lilla nya familjemedlemmen såklart, jag ser såå fram emot att träffa denna lilla minimänniskan med världens bästa och mest kärleksfulla föräldrar i sommar!

Tänk ändå ….. Att det var August som låg där inne i magen när de gifte sig, att de gav honom små gulliga presenter och gav mig så mycket kraft och kärlek och sa att jag strålade, tror aldrig någon sagt att jag är vacker på det sättet som Victor sa till mig att jag var vacker som gravid och jag minns att jag tänkt HERREGUD vilken jäkla man Maja har och herregud vilka magiska föräldrar de kommer bli den dagen de förhoppningsvis blir föräldrar.

Och nu är dem det och jag önskar så att starten hade varit mer privat och enklare för dem – ingen ska utstå hot (dödshot?!!!) när man är orolig för sitt barn och ska genomgå en förlossning och det där magiska mötet med sitt barn för första gången i livet. Men, nu är de där två kärleksfulla människor föräldrar och jag följer spänt på instagram för att se minsta lilla stories av det lilla livet. Lika magiskt varje gång en ny människa föds ju!!

Och här är mina magiska minimajsar:

Dessa två bröder alltså, mina söner. Det är något med Majas texter som får mig att bli extra kär och extra stolt över mina söner också. Det är så himla häftigt det här med syskon och syskonkärlek och att se Charles gosa, pussa, busa, leka och skratta med August varje dag är balsam för själen. Att August skulle älska och skratta och tindra åt Charles förstod jag nästan men att Charles skulle vara så kär i sin lillebror hade jag aldrig vågat hoppas på. I 9 månader har det enbart varit kärlek, stolthet och omtänksamhet.

Hur fina är tröjorna de har från Lindex förresten? ”I love all animals equally much” Tipset för att syskonmatcha är att köpa online istället för i butik där de oftast inte har så stora storlekar som 104 i butik i dessa kollektionerna fick jag lära mig. Tips, tips!

Nu ska jag äta kvällsmat och läsa min tidning, hoppas ni får en mysig kväll!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00