ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dansa genom livet

/

Det är ju torsdag för tusan 🎉. Noll sömn i kroppen men vad gör det när man är i sånt tacksamhetsrus över sitt liv, sin vardag, sin familj, sitt hem, sitt jobb, sin nya hobby, sina vänner… sa jag sitt liv??

Inte för att bilden är vardagen men så här känner jag mig inombords nu, att jag dansar liksom!

Åh älskar vardagen!! Och helgen med såklart, haha. Minns för många år sedan när jag fick frågan under ett ”inspirationsseminarium” om vems liv jag hade velat leva om jag kunde få välja vem som helst och då hade jag tusen förslag och fattade inte poängen när föreläsaren sa ”du borde svara ditt eget”. NU FATTAR JAG. Livet är magiskt.

Är så nykär i August och mammaledighetsbiten också. Han är så gullig så man smäller av och att följa hans utveckling är så otroligt spännande. Han blir sååå stolt när man berömmer honom. Och tindrar med ögonen, dessa ögon alltså!!

Just nu sover August, det borde jag också göra men jag vill bara lyssna på hans snörvliga små andetag och ligga nära i sängen… kan nog inte somna och har åkt på hans förkylning med riv i halsen och huvudvärk men inte ens det stoppar min känsla, kan jag ha varit i ett PMS depp mood i början av veckan som nu blivit peppmood?

Jag tror det, jäkla hormoner ändå alltså. Gud vad de påverkar en!!

Fast just idag gör det inget.

Alla bilder av Linda-Pauline såklart, kransen gjorde snälla Rosorum åt mig och klänningen från byMalineBridal är jag så kär i!!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00